KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!

Ny grej nu med löshåret är att jag ska sova med flätor varje natt. Denna dag tog jag inte ut dom när jag vaknade för jag tyckte jag va söt hihi.

Är dina vänner ens dina vänner om dom inte hånar dig lite ibland… (Läs jämt)

Okej om ni inte följer mig på snapchat eller twitter så ska ni få veta något väldigt kul nu. JAG HAR TAGIT KÖRKOOOOOOOOORT!!!!!!!! Alltså jag tror inte ni förstår hur lyyyycklig jag är. Denna skiten har varit så jävla påfrestande alltså. Jag har inte bara kört upp en gång heller kan jag ju erkänna:-) Fy vad jobbigt det har varit ibland men nu har jag det där jävla kortet!!! Det firade jag med en nachotallrik med Smilla och bebismys med hennes lillebror <3 Har jag sagt hur mycket jag älskar bebisar?

Fick dock inse idag att man inte kan sluta tänka helt bara för man har körkort. För det första lär man ju hitta parkeringar och sen lyckas komma in och ut ur rutan. Sen ska man ju betala för att parkera också, tror ni jag tänkte på det idag eller??? Jag lyckades parkera snyggt (efter ett tag…) och var skitnöjd så jag skuttade in på restaurangen med Smilla, beställde mat och dryck och sen kom jag på att jag kanske bör betala om jag inte vill få en bot på min första dag med körkort 🙂 Så jag traskade ut igen till parkeringsautomaten men tror ni jag förstod mkt vad som
stod på den eller???? Hahaha:( Det slutade med att en dam fick hjälpa mig, tack om du läser detta <3 Gud, längtar tills jag ska tanka första gången…………

Iallafall så ville jag känna av friheten en stund till efter vi käkat klart så vi drog ut med bilen, lyssnade på musik och hade det nice bara. Körde upp på motorvägen, mådde skit bra, körde väldigt länge, lite väl länge, insåg sen att jag missat avfarten tillbaka till Gävle så jag tror vi åkte en timme innan jag kunde vända tillbaka hahaha. Aja, jag har fan nyttjat körkortet idag iallafall 🙂 PUSS

81 reaktioner på “KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *