Vinterjackor och vinterskor

Innehåller adlinks från Na-Kd, Nelly och Gina Tricot.

1 / 2 / 3

4 / 5 / 6 / 7

8 / 9 / 10 / 11

12 / 13 / 14

15 / 16 / 17

Sådär! Nu har jag suttit och letat runt ett tag efter några möjliga kandidater till årets vintergarderob. Alla jackor kanske inte är så -20 grader vänliga men jag personligen föredrar en något tunnare jacka, t.ex. en pälsjacka (är en sucker för sådana därför det kryllar av dem i inlägget hehe..) och sen klä sig i fler lager istället! Sen suger jag verkligen när det kommer till vinterskor. Jag använder typ sneakers fast det är snöstorm ute så ni frågar typ fel person… Men ett säkert kort enligt mig är uggs! Men ni kanske märker att jag började få slut på idéer när jag slängde in nummer 17, jättesnygg sko absolut men hur användbar? Haha… Nej men, uggs, boots och mina marants kommer jag nog att köra på! Och sneakers… he. Man fryser ju inte om fötterna??? 

54 reaktioner på “Vinterjackor och vinterskor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *