Ny video

Mina nya vackra naglar och en så himla fin body från Gooseberry Intimates.

Hej favoriter! Minns ni att jag varit på lite samtal med rektorn angående att jag ska försöka få loss lite tid för att jobba med mina medier? Det har faktiskt gått rätt bra! Jag har kommit överens med skolan att jag inte ska göra något UF-företag i år. Min lärare sa själv att det är mer eller mindre onödigt att skapa ett ”fejk-företag” när jag redan har ett riktigt. Därför har jag varit ledig från skolan idag och därför kunde jag spela in en video idag 🙂 Den innehåller lite smått & gott men det som kanske är mest intressant är att ni får se mina egna pälsjackor som jag släpper med na-kd redan i höst. Vad tycker ni om dem? Jag hoppas av hela mitt hjärta att nån föll er i smaken <3<3<3

70 reaktioner på “Ny video”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *