Min 18-års fest

Har aldrig någonsin fått så många förfrågningar att spela in en video som just denna. Har aldrig haft en video som klättrat så snabbt i visningar heller så jag antar att ni gillar den 😉

Jag gjorde självklart en spraytan dagen till ära, dock satt jag i jacuzzin ca hela natten så allt försvann redan samma dag.

Fina vänner som la ut på lilla mig (vadå lilla jag e 18 nu…) på snapchat!

Jag och mina bästa kollegor från tuben! Är så glad att Frida och Jennifer tog sig tid att komma. Hade så kul med dem! <3

Hihi.

Känns som mina presenter följde ett visst tema! Jag klagar inte 😛

Om det är någon som missat vad jag haft för mig i helgen så hade jag ju min 18-års fest. Den blev jättelyckad trots att den spårade lite på cirka alla möjliga plan. Är så tacksam att jag har så många fina vänner som ville fira mig. Blir fortfarande glad när jag tänker tillbaka på helgen 🙂 Dock kommer jag inte ha några fler fester i mitt hus hahaha, det får bli krogen framöver… (För där kommer jag ju in lagligt nu xD)

56 reaktioner på “Min 18-års fest”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *