18 år

Äntligen äntligen äntligen (!!!!!!) är det min (och Beyoncés) dag 😉 Nu slipper ni och typ alla jag känner detta ständiga tjatet. Fast snart börjar jag väl tjata om att bli 20 istället hahaha. Även fast det är sämsta dagen på veckan så har jag hittills haft en sååå bra födelsedag. Dels vare er och alla gratulationer ni lämnat men också att jag klarade teoriprovet imorse. Det är verkligen så himla känsloladdat eftersom jag så gärna vill ha körkortet och nu är jag ju faktiskt halvvägs där. 

Nu ska jag fortsätta njuta av min födelsedag och bara ta det lugnt. Sen blir det tacos hela veckan eftersom det blev så mycket över av buffén från släkt-firandet igår, ingen är gladare än jag för det 😛 

146 reaktioner på “18 år”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *