Lördag

En fredagsdab är ett helt normalt beteende.

Är inte det här det sjukaste ni sett? Hur kan en människa vara såhär talangfull. Jag är fortfarande i chock. Så jävla mäktigt. Följ han på instagram för tusan @tonkym!!!

Topp här! (adlink)

Igår var jag på kräftskiva för att fira mormor med mina kusiner. Ni kanske ser att mina ögonbryn är väldigt mörka också, det är för att jag tatuerade dem igår igen. Så skönt, hoppas det håller ännu längre denna gång. Klockan 16 ikväll ska jag äta Pinchos med tjejerna sen ska vi vidare och fira Tindra som fyllt 18. Hon har Hawaii-tema så jag funderar på den blommiga toppen från Gina, eller så ska jag ha mina blommiga byxor från Zara. Känns som blommigt och färgglatt är ett säkert kort för temat. Sen imorgon ska vi fira mig med släkten en dag för tidigt sen på måndag smäller det. Så jävla typiskt att det är på en måndag dock hahahaha.

60 reaktioner på “Lördag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *