Nu är det bara en vecka kvar

… tills jag blir 18!!! Det var några kvällar i sommar då det verkligen kändes som jag föralltid skulle vara sjutton för dagarna gick så sakta när jag inte kunde följa med mina vänner på grejer men snart, snart, snart så är det fasen min tur! Jag känner att kanske måste chilla med förväntningarna något dock, jag tror liksom att hela mitt liv kommer förändras på måndag 🙂 Men nog är det allt en liten pik i livet att bli 18 <3

Från Hildas fantastiska 18-årsbrunch som vi var bjudna till i lördags. Hon hade fixat sååå fint och allt var supergott 🙂 Grattis igen gumman, kanske blir krogdebut tillsammans för dig och mig? <3

Vad skulle man göra utan alla söta filter på snapchat. Det här är bokstavligen vad jag gör 90% av min vakna tid.

Min nya favorittopp! Har den även i silver och silver långärmad 🙂 HÄR hittar ni den och HÄR hittar ni bandeaun jag har under (båda är glittriga) -adlinks. Kolla videon för mer nice plagg!

Söt, fin, snäll?

Hela gårdagen spenderade jag tillsammans med Frida och Jennifer i Stockholm. Vi vloggade allihopa haha 😛 Jag har ju faktiskt inte alls många vänner som håller på med samma sak som mig därför är det extra kul att hänga med dessa två. Tror det är viktigt att snacka med folk som faktiskt förstår och är i branschen själva ibland. Har haft en fett nice helg iallafall och tror alla helger kommer bli minst lika nice som 18 åring hihi 🙂 (jag måste verkligen chilla)

​Nu ska jag ut och springa sen ska jag äta våfflor med mormor och morfar, mums!

66 reaktioner på “Nu är det bara en vecka kvar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *