Helggggg

Här var jag påväg till brännbollsturneringen för alla ekonomielever, min klass vann, såklart;) Och min helt egna fantastiska pasta carbonara (färdigförpackning på ica)

Agnes min sötnos och jag som tycker synd om mig själv för jag har haft en sån ”påfrestande” vecka 🙂

Den här veckan har gått jättefort, tror det är för jag har gjort så mycket och aldrig riktigt suttit still. Har kombinerat skola med körlektioner och träning. Har gått i skolan varje dag, kört varje dag och sprungit varje dag. Så helgen är mer är välkommen då alla dessa faller bort då:P Låter som jag gått och blivit ett träningsfreak men jag springer bara 5km (vadå bara det är skitjobbigt….) Så tänkte ta en sista runda för denna vecka ikväll, för på helgerna kunde jag inte bry mig mindre om träning faktiskt hahaha.

 Imorgonbitti blir det champagnebrunch för att fira Hilda som fyllt 18, det ska bli så mys 🙂

64 reaktioner på “Helggggg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *