Vecka 5

Hur blev det med att du skulle göra 3d-bryn? Men juste, det har jag inte ens berättat såklart men, JAG HAR BOKAT TID!!! Är fett nervös men väldigt förväntansfull. Dock fick jag inte tid förrän i mars men är så himla taggad att visa er resultatet, om det blir bra så att säga… Vad gör man annars? Iiiih. Kommer banga.

Saknar du att ha ett förhållande? Klart man kan sakna vissa delar ibland, men just nu trivs jag så himla bra som singel så det lockar inte alls faktiskt. Händer det så händer det men inget jag söker!

Bryr du dig om vad andra tycker om t.ex. din klädsel? Det gjorde jag verkligen förut. Kunde sätta på mig en outfit som jag själv tyckte var snygg, sen ta av mig den för det var lite ”annorlunda” och jag vill inte sticka ut så mycket för vad rädd för vad folk skulle tycka. Därför höll jag mig till mainstream kläder och såg ut som typ exakt alla andra i min skola. Men nu skulle jag inte säga att det är så längre. Jag bryr mig absolut inte vad folk tycker eller tänker, speciellt inte angående en sån ytlig sak som vad jag har på mig. Om jag idag sätter på mig en annorlunda outfit som jag tycker är snygg så tvekar jag inte ens då går jag ut genom dörren rakryggad 🙂

Ungefär vilken tid går du och lägger dig en vardag och vilken tid går du och lägger dig på helger? Vilken tid vaknar du på vardagar och vilken tid vaknar du på helger? Det varierar verkligen. Men jag har alltid varit ”duktig” att komma till sängs i bra tid på en vardag. Sen hur länge jag ligger med telefonen/kollar tv beror på. På senaste har jag fastnat i houseparty alldeles för länge för många gånger och då kanske jag somnar in (låter som jag dör varje natt) vid 01-snöret… Men majoriteten av kvällarna somnar jag vid 22-23 kanske. Helger beror också på såklart men aldrig innan 00 hehe. När det har varit festligheter vid 02-03 oftast. På vardagar börjar jag oftast 8:30 och då går jag upp 7 och på helger sover jag alltid till minst 10 om ingen väcker mig 🙂

Ska till Gävle i helgen, vad rekommenderar du för middagsställen? ​Hmm, beror ju verkligen på vad du är sugen på. Men några personliga favoriter är bland annat Java. Lite mer ett café med mackor, sallader och sjukt gott fika. Helt enkelt är mer ett middagsställe, älskar deras oxfilé. Och Church Street om du är hungrig. Där får du sjukt stora portioner och deras dollarchips är magiska.

Kan man följa din snapchat? Nej, faktiskt inte. Jag har min story stängd, ibland får jag ryck och öppnar den under en dag eller två men inte mer än så. Snapchat är väl den enda median jag valt att hålla lite privat då jag tycker det är nog att snapa med typ 40st kompisar dag in och dag ut så om jag skulle börja svara alla er också skulle det bli lite för mycket. Sen vet jag ju att jag kan välja att bara öppna story men lägger oftast bara ut fett dryga ”internskämt” och är väldigt sarkastisk så tror det hade blivit alldeles för mycket missförstånd.

Vilken väska använder du till skolan? Oftast min Marlene Birger eller Stella McCartney. Marlene om jag måste ha med mig mer som idrottskläder eller böcker. Annars alltid Stella för den är så liten och lätt att hänga över. Givenchy och Guccin hänger med ibland också dock inte lika mycket för jag är lite räddare om dom hihi.

Har du något tips på innebandy och/eller hockey låtar? Spelar ju inte innebandy längre men en låt som verkligen ”kopplar” mig till tiden jag spelade och mitt lag är ”För alla oss”. När alla sjöng med till den i omklädningsrummet och i bussen <3 Den passar väl till alla lagsporter antar jag. Den kanske inte är så peppande men sjukt mysig för lagkänslan. 

46 reaktioner på “Vecka 5”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *