V-day

1 / 2 / 3 / 4

5 / 6 / 7 / 8

9 / 10 / 11 / 12

13 / 14 / 15 / 16

Alla hjärtans dag börjar närma sig, ingen ”högtid”/tradition som jag värderar speciellt högt och detta år rockar man ju singellivet igen så det blir inga rosor eller tända ljus här. Om jag inte typ beställer ett blombud till mig själv. Skulle lätt. Nej men, singel som upptagen så hoppas jag eran V-day blir så bra som möjligt. Ni som har partner njut. Och ni som är singel, njut av det också!!! För ni vet ju, killar är som bussar, det kommer alltid nya och missar man en så tar man nästa 😉 Och kom ihåg att du behöver ingen som inte behöver dig <3

Har ni något planerat? Berätta gärna i sådana fall, skulle vara superkul att höra 🙂

70 reaktioner på “V-day”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *