Tb: NYC

Något man saknar enormt!!! Förlåt för bildbomben men kunde inte sluta, älskar alla bilder från New York, älskar hela New York. Saknar staden, människorna, maten, vädret (även fast det var värmebölja och man höll på att dö väl där) och hur glad jag var när jag köpte min Givenchy väska. Åååh, vill tillbaka. Tur att jag ska resa redan denna vecka. Ni kanske minns att jag och mamma bokat en resa till Lanzarote? Planen var att vi på torsdag skulle gå på Danny i Stockholm sen sova kvar och ta oss till Arlanda och bege oss dagen efter. Men nu har det dykt upp ett jobberbjudande i Dubai som krockar men som jag nästan inte kan tacka nej till. Men det är ytterst oklart hur det blir. Men hur det än blir kommer jag inte vara i Sverige innan veckans slut iallafall 🙂

46 reaktioner på “Tb: NYC”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *