Wed.

Hej babes! Min eftermiddag har varit helt fullspäckad. Kom hem runt fyra och då låg det en bukett med rosor(!!!) utanför dörren. Smsade mamma och pappa och frågade, pappa antog att dom var till sig (såklart) men dom var ju till lilla mig. Så himla gulligt <3

Sen var det dags att ta tag i lite bokföringsarbete… Otroligt jävla skit tråkigt (ursäkta men) det måste göras. Saknade typ 100 kvitton så fick börja rota i gamla påsar och lådor runt omkring i huset. Fick väl lite gjort men absolut inte allt. Måla naglarna gjorde jag också för att fräscha naglar är ett måste. Dom behöver inte alltid vara målade men fina vill jag att dom ska vara och då brukar oftast ett lack hjälpa.

Sen var det dags att packa. Inte heller min favoritsyssla men det hör ju till att resa vilket istället är en av mina favoritsysslor. Ska bli så skönt att få lite värme, bara njuta och äta gott med mami.

Imorgon efter skolan bär det alltså av till Stockholm för att se Danny på Hamburger Börs och sen sover vi över på Arlanda och kliver upp i ottan på fredag och då flyger vi 🙂 Jag kommer vlogga under resan så förvänta er en comeback från mig på tuben snart!

80 reaktioner på “Wed.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *