Önskelista

Som ni kanske vet eller inte vet så börjar min födelsedag närma sig. 4 september blir jag 17. En söndag, haha wiho. 17 är väl typ den sämsta åldern också men jag ser ändå fram emot att fylla år såklart. Det är så mysigt och man får ju väldigt mycket uppmärksamhet 😉 Jag skrev tidigare att jag har haft väldigt svårt att veta vad jag ska önska mig vilket fortfarande är fallet men jag har kommit på lite smått och gott. Det jag vill ha mest av allt är ett par Giuseppe Zanotti klackar men dom är alldeles för dyra att önska sig av någon annan så jag funderar på att köpa dem i present till mig själv. Vad tycker ni? Är det inte dom finaste skorna ni sett? Finns i flera andra färger men silver tilltalar mig mest. 

68 reaktioner på “Önskelista”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *