Trenchcoat

​Inlägget innehåller adlinks.

Trenchcoat här (från Imso, glöm inte rabattkoden LINN20 för 20% rabatt på hela deras sortiment)

Hatt här, Klänning Brandy Melville, Skor Din Sko

Idag gick jag min längsta dag någonsin i skolan. 8:30-16.45 och denna tid kommer jag gå varje måndag. Aaah, hur ska jag klara det. På sådana här långa skoldagar tycker jag att det är extra viktigt att känna sig fin och fräsch annars tappar jag humöret helt, haha. Men det gjorde jag idag i min nya trenchcoat. Kände mig lite som en detektiv med trenchen och hatten men jag tyckte om det. Efter den långa skoldagen orkade jag på något vänster dra mig till gymmet iallafall så jag kom hem typ vid 19. Har jag sagt att dagen var lång haha?

Men nu har jag duschat, ätit tacos och ska leta runt på internet efter något jag kan önska mig i födelsedagspresent, mamma tjatar hål i huvudet på mig snart men alltså jag vet verkligen inte vad jag ska önska mig 🙁 Har ni några förslag? I-landsproblem, jag vet. Men det jag vill ha köper jag liksom själv 😉

122 reaktioner på “Trenchcoat”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *