Turtleneck and leather skirt

Tröja HÄR / Kjol HÄR / Skor (liknande) HÄR (adlinks)

På onsdagar har vi ett ganska nice schema. Bara fyra lektioner, en liten sovmorgon och vi slutar tidigt. 9.10-14-35 för att vara exakt. Så skönt att ha en ”chill-dag” i mitten av veckan. Men det är redan onsdag, hörrni? Har det inte gått jättefort, nu är det bara torsdag, sen fredag, sen helg igen? Det här läsåret kommer ju flyga förbi 🙂 Jag har precis käkat i mig en ananas till mellanmål iallafall och nu ska jag bara slappa. Har tränat efter skolan både måndag och tisdag så idag ska det bli skönt med en vilodag. Vad tycker ni om min klädsel idag förresten? Det är ju så svårt att bestämma outfits när vädret är så oklart. 9 grader på morgonen typ och 22 på dagen. Så jag blandade lite varmare och kallare kläder och det var perfekt för idag.  

52 reaktioner på “Turtleneck and leather skirt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *