Bikini-season

ett / två / tre / fyra

ett / två / tre / fyra

​Nelly har just nu är bra deal där du får 3 för 2 på bikinis! Kunde inte komma mer lägligt då solen steker på utanför, jag ska faktiskt precis slänga på mig en bikini och lägga mig i solstolen. Så jag tänkte bara kika in och berätta det. Förresten, dom har räknat bort vissa bikinis så för att se vilka som gäller klicka HÄR! ​Och koden är SWIM3FOR2 🙂

26 reaktioner på “Bikini-season”

 • jag är inte dum i huvudet! Jag har Asperger skriver:

  snygga

 • jag är inte dum i huvudet! Jag har Asperger skriver:

  snygga

 • Hanna skriver:

  Hej! Du går ju ekonomilinjen i gymnasiet, skulle du kunna göra ett inlägg (eller svara här) om hur du tycker det är? Vad är lätt, svårt, roligt, tråkigt osv. Jag är inte jätte bra på matte men har valt det ändå, för att linjen intresserar mig! Tror du, eller tycker du, att man måste vara jätte bra på matte för att gå ekonomi? Ligger någonstans mellan D och C. Vet att flera skulle vara intresserade av ett svar på den här frågan. Kram <3

 • Hanna skriver:

  Hej! Du går ju ekonomilinjen i gymnasiet, skulle du kunna göra ett inlägg (eller svara här) om hur du tycker det är? Vad är lätt, svårt, roligt, tråkigt osv. Jag är inte jätte bra på matte men har valt det ändå, för att linjen intresserar mig! Tror du, eller tycker du, att man måste vara jätte bra på matte för att gå ekonomi? Ligger någonstans mellan D och C. Vet att flera skulle vara intresserade av ett svar på den här frågan. Kram <3

 • Filippa skriver:

  Åh vilka snygga! En fråga bara, vloggar du nu under praoveckan eller var det bara första dagen? xo

 • Filippa skriver:

  Åh vilka snygga! En fråga bara, vloggar du nu under praoveckan eller var det bara första dagen? xo

 • Fanny skriver:

  Skulle du kunna göra en "packa med mej till Turkiet" video? Skulle vara så kul att se!! ??

 • Fanny skriver:

  Skulle du kunna göra en "packa med mej till Turkiet" video? Skulle vara så kul att se!! ??

 • melindajuhlin skriver:

  Vad använder du för kamera när du fotar bilder till din blogg? btw sjukt bra blogg, blir så inspirerad

 • melindajuhlin skriver:

  Vad använder du för kamera när du fotar bilder till din blogg? btw sjukt bra blogg, blir så inspirerad

 • Elsahenriksson skriver:

  Så himla snygga bikinis ju! ?

 • Elsahenriksson skriver:

  Så himla snygga bikinis ju! ?

 • Olivia skriver:

  Hej Linn! jag är en femtonårig tjej och väger runt 70 kg. Jag skulle så görna vilja gå ner lite i vikt då jag vet att jag skulle må bättre. Undrar därför om du har några tips? du är bäst och jag älskar din blogg, kram <3

 • Olivia skriver:

  Hej Linn! jag är en femtonårig tjej och väger runt 70 kg. Jag skulle så görna vilja gå ner lite i vikt då jag vet att jag skulle må bättre. Undrar därför om du har några tips? du är bäst och jag älskar din blogg, kram <3

 • CarolineDrougge skriver:

  Åh snygga! Gillar den rosa ?

 • CarolineDrougge skriver:

  Åh snygga! Gillar den rosa ?

 • matildardn skriver:

  Såå fina bikinis!! är så sugen på att lägga en stor order med massa sommarkläder från nelly, bästa shoppingsidan!

 • matildardn skriver:

  Såå fina bikinis!! är så sugen på att lägga en stor order med massa sommarkläder från nelly, bästa shoppingsidan!

 • M skriver:

  Angående det du sa i din video om att du inte gjorde banandetoxen för att gå ner i vikt. Du kommer gå ner i vikt Linn, för äter så många som man ska= du får i dig för lite kalorier. Din mage må bli plattare, men när du väl åker till Turkiet och börjar äta normalt kommer den bli svullen. Det förstår du väl själv kanske, för när kroppen endast fått bananer några dagar (och för lite dessutom) och sedan går över till att få vanlig kost & i normal mängd blir det lite konstigt för magen. Och då kommer den med största sannolikhet att svullna upp. Menar inget illa men ville bara informera dig om det för det känns som att du tror att din mage kommer vara extra platt när du åker till Turkiet..

 • M skriver:

  Angående det du sa i din video om att du inte gjorde banandetoxen för att gå ner i vikt. Du kommer gå ner i vikt Linn, för äter så många som man ska= du får i dig för lite kalorier. Din mage må bli plattare, men när du väl åker till Turkiet och börjar äta normalt kommer den bli svullen. Det förstår du väl själv kanske, för när kroppen endast fått bananer några dagar (och för lite dessutom) och sedan går över till att få vanlig kost & i normal mängd blir det lite konstigt för magen. Och då kommer den med största sannolikhet att svullna upp. Menar inget illa men ville bara informera dig om det för det känns som att du tror att din mage kommer vara extra platt när du åker till Turkiet..

 • Alexandra skriver:

  Hej Linn! Jag undrar om du vet hur länge rabattkoden gäller och hur länge den där dealen är?
  Kram och älskar dina videos och dig! ?

 • Alexandra skriver:

  Hej Linn! Jag undrar om du vet hur länge rabattkoden gäller och hur länge den där dealen är?
  Kram och älskar dina videos och dig! ?

 • Filippa skriver:

  Jaa!

 • Filippa skriver:

  Jaa!

 • linnahlborg skriver:

  Kolla på Nelly ? Tack fina

 • linnahlborg skriver:

  Kolla på Nelly ? Tack fina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *