1 juni = sommar

​Idag är det 1 juni och nu tycker jag vi kan säga att det officiellt är sommar! Vi får se hur länge vädret håller sig men sommar är det iallafall 🙂 Jag har hittills nästan bara legat i solstolen och är väl typ det jag planerar att göra resten av dagen. Har kört ett litet träningspass på altanen, gjort lite photoshop-jobb till pappa, redigerat en video och svarat på mail. Så okej, att sola är inte det enda jag gjort. Men det är det här jag älskar med att vara sin egna lilla boss, att kunna göra saker när man vill och ändå få det gjort. Nu hinner jag liksom både jobba och sola. 

Är lite mer ledig idag än tidigare dock för igår spelade jag in två videor, en som laddades upp idag (finns nedan) och en som ska upp imorgon som jag har redigerat idag. Så jag ligger i god fas, därför tänkte jag inte sminka och piffa mig idag inför någon inspelning utan bara vara. 

Bananerna går väl bra. Jag klarade 20 igår vilket var mitt mål och betydligt mer än jag åt första dagen. Så idag satsar jag på 25, vilket är antalet man bör äta. Jag tröttnar mer och mer men har fortfarande inget super-craving efter något annat konstigt nog. Det jag saknar mest är en riktigt god frukost. Mina avokadomackor eller jordgubbsfil med granola. Nu är det liksom, godmorgon, lets have fyra bananer till frukost. Gott! Jag är inne på tredje dagen nu iallafall, och jag känner mig precis som vanligt. Jag nämnde tidigare att sötsuget var borta men alltså det är typ enda skillnaden jag känner. Och om det ska vara det enda så kommer jag verkligen inte göra om det. För att äta bara bananer i fem dagar i streck för lite reducerat sötsug, är inte värt det enligt mig. Sen kanske min kropp mår bättre än någonsin men det vet ju inte jag haha. För det syns ju inte 😛 Och för att jag ska lita på detta, tycker jag det ska synas eller kännas.

26 reaktioner på “1 juni = sommar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *