Update #3

Tack för alla komplimanger att jag passar i rött, ska börja bära det oftare! <3 ​Ni som såg videon igår eller läste min senaste update vet att jag hade väldigt svårt att få i mig bananerna. Det är fortfarande inte lätt men hur dum är jag? Varför åt jag dom bara inte som dom var? Hahaha. Det har jag gjort till både frukost och mellis idag och har fått i mig 12 bananer, vilket jag inte ens åt på hela dagen igår. Så idag höjer vi ribban till 20! Så kanske jag klarar av 25 till slut ändå. Fuskade lite idag till lunch då jag toppade min bananchoklad-glass med jordgubbar. Ni hör ju, jag gör mina egna regler 😉 Men tror inte det är på värsta viset då jordgubbar mest är vatten. Jag mår fortfarande superbra iallafall. Känns som min hy har förbättrats redan och mitt sötsug är helt bortblåst. 

52 reaktioner på “Update #3”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *