Det förekommer cookies på linnahlborg.se. Genom att fortsätta läsa på linnahlborg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:24 | maj 31, 2016

Update #3

Tack för alla komplimanger att jag passar i rött, ska börja bära det oftare! <3 ​Ni som såg videon igår eller läste min senaste update vet att jag hade väldigt svårt att få i mig bananerna. Det är fortfarande inte lätt men hur dum är jag? Varför åt jag dom bara inte som dom var? Hahaha. Det har jag gjort till både frukost och mellis idag och har fått i mig 12 bananer, vilket jag inte ens åt på hela dagen igår. Så idag höjer vi ribban till 20! Så kanske jag klarar av 25 till slut ändå. Fuskade lite idag till lunch då jag toppade min bananchoklad-glass med jordgubbar. Ni hör ju, jag gör mina egna regler 😉 Men tror inte det är på värsta viset då jordgubbar mest är vatten. Jag mår fortfarande superbra iallafall. Känns som min hy har förbättrats redan och mitt sötsug är helt bortblåst. 


52 kommentarer52 kommentarer om “Update #3”

  Åhh spännande ju! Skönt att det går ganska bra iallafall 😉

  Svara

  Åhh spännande ju! Skönt att det går ganska bra iallafall 😉

  Svara

  Du passar jätte bra i rött och jag tycker att du ska fortsätta bära röda kläder!😻 Jag tycker inte du fuskar när du tar jordgubbar som topping!😋 Och jag har en fråga:
  Vilket är ditt favorit märke i smink?? Snälla svarar!😻👭😻😋😋😻

  Svara

  Du passar jätte bra i rött och jag tycker att du ska fortsätta bära röda kläder!😻 Jag tycker inte du fuskar när du tar jordgubbar som topping!😋 Och jag har en fråga:
  Vilket är ditt favorit märke i smink?? Snälla svarar!😻👭😻😋😋😻

  Svara

  Hej Linn, skulle du snälla kunna göra ett inlägg / video om fransförlängning? vad som är bra / dåligt, hur länge du haft det, hur ofta du fyller på och hur du rengör ansiktet utan att skada fransarna etc skulle vara jätte schyst då jag själv funtar på de!! kram!!

  Svara

  Hej Linn, skulle du snälla kunna göra ett inlägg / video om fransförlängning? vad som är bra / dåligt, hur länge du haft det, hur ofta du fyller på och hur du rengör ansiktet utan att skada fransarna etc skulle vara jätte schyst då jag själv funtar på de!! kram!!

  Svara

  Hej Linn!
  Jag undrar hur långt tid det tog för sig att få "six pack" och åt du godis och sådant på helgerna när du tränade?
  Har du några tips på att få platt mage och smalare och tränade ben?

  Du är en stor förebild för många <3

  Svara

  Hej Linn!
  Jag undrar hur långt tid det tog för sig att få "six pack" och åt du godis och sådant på helgerna när du tränade?
  Har du några tips på att få platt mage och smalare och tränade ben?

  Du är en stor förebild för många <3

  Svara

  Jättefin är du!
  Hoppas att det går bra med bananerna, ha en fin kväll.
  Stor kram

  Svara

  Jättefin är du!
  Hoppas att det går bra med bananerna, ha en fin kväll.
  Stor kram

  Svara

  Hej! Super bra blogg, skulle du kunna skriva ett inlägg om hur du ser på pengar? sparar du eller unnar du dig mycket mat och kläder? 😊 skulle vara intressant att veta..

  Svara

  Hej! Super bra blogg, skulle du kunna skriva ett inlägg om hur du ser på pengar? sparar du eller unnar du dig mycket mat och kläder? 😊 skulle vara intressant att veta..

  Svara

  Hej! Skulle vara roligt och höra om dina politiska övertygelser! Antingen i en video eller ett blogginlägg. Hur ser du på ex feminism/ rasism? Skulle vara kul o veta

  Svara

  Hej! Skulle vara roligt och höra om dina politiska övertygelser! Antingen i en video eller ett blogginlägg. Hur ser du på ex feminism/ rasism? Skulle vara kul o veta

  Svara

  Hej! Jag är också sugen på det här med banandetox, men vad finns det för regler? Vad får man äta? Menar att du äter ju spenat och kakao tillexempel? Lite nyfiken, tacksam för svar!<33

  Svara

  Hej! Jag är också sugen på det här med banandetox, men vad finns det för regler? Vad får man äta? Menar att du äter ju spenat och kakao tillexempel? Lite nyfiken, tacksam för svar!<33

  Svara

  Hej Linn

  Tjänar man pengar på att blogga och isåfall hur mycket?

  Svara

  Hej Linn

  Tjänar man pengar på att blogga och isåfall hur mycket?

  Svara

  Ville bara säga WOW! Läste för ett tag sedan ditt inlägg om att du inte gillar dina ögonbryn och att de var för tunna eller "icke befintliga" eller något tror jag du skrev och jag slogs av hur jävla snygga och goals de är på bilderna ovan. Men jag säger bara wow, du har sådana möjligheter att forma och skapa dina bryn och hur du lyckas . Jag har nästan tvärt emot dig mörka, väldigt fylliga och nästan lite buskiga bryn och jag vill ha bryn som dina. Jag kan inte skapa ett nytt bryn som du kan på de sätt med hjälp av att "måla" på, utan jag måste nästan gå o fixa dem för o tämja dem, vilket är otroligt frustrerande. Jag avundas dina snygga ögonbryn (och dig förövrigt) och hur du lyckas få dem så grymt snygga, de passar verkligen dig!
  Hoppas att du mår bra och fortsätter att inspirera som du gör, du e grym på de du gör!

  Svara

  Ville bara säga WOW! Läste för ett tag sedan ditt inlägg om att du inte gillar dina ögonbryn och att de var för tunna eller "icke befintliga" eller något tror jag du skrev och jag slogs av hur jävla snygga och goals de är på bilderna ovan. Men jag säger bara wow, du har sådana möjligheter att forma och skapa dina bryn och hur du lyckas . Jag har nästan tvärt emot dig mörka, väldigt fylliga och nästan lite buskiga bryn och jag vill ha bryn som dina. Jag kan inte skapa ett nytt bryn som du kan på de sätt med hjälp av att "måla" på, utan jag måste nästan gå o fixa dem för o tämja dem, vilket är otroligt frustrerande. Jag avundas dina snygga ögonbryn (och dig förövrigt) och hur du lyckas få dem så grymt snygga, de passar verkligen dig!
  Hoppas att du mår bra och fortsätter att inspirera som du gör, du e grym på de du gör!

  Svara

  Klänningen i din outfit video, den som är slutsåld. Vilket märke är det?

  Svara

  Klänningen i din outfit video, den som är slutsåld. Vilket märke är det?

  Svara

  Men ååååh taaaack! Känner faktiskt själv att jag börjat få i gång ett sätt som funkar, men utan produkter ser dem fortfarande förjävliga ut hahahh 😉 PUSS!

  Svara

  Men ååååh taaaack! Känner faktiskt själv att jag börjat få i gång ett sätt som funkar, men utan produkter ser dem fortfarande förjävliga ut hahahh 😉 PUSS!

  Svara

  Hej Linn!
  Så fin du är i rött!
  Jag undrar om du äter ekologiska eller vanliga bananer. För ni säger ju att om man kör banandetoxen ska man bli helt fri från besprutningar osv men det är ju jätte mycket besprutning i vanliga bananer.

  Svara

  Hej Linn!
  Så fin du är i rött!
  Jag undrar om du äter ekologiska eller vanliga bananer. För ni säger ju att om man kör banandetoxen ska man bli helt fri från besprutningar osv men det är ju jätte mycket besprutning i vanliga bananer.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här