Aussie part 1

I samarbete med GoXplore.

Sportycollection together with na-kd dropping 25th of february 7:00, sign up here (reklam för linn ahlborg x na-kd)

Gänget!!! <3 Hur fan mår ni? Längesen.

Jag befinner mig alltså på andra sidan jorden just nu och har gjort det i två veckor snart. Det känns lite som jag är i ehm rymden typ för jag har verkligen noll kontakt med omvärlden haha. Typ skönt emellanåt men gör också att jag längtar hem lite. Lever ju förfan ibland inte ens på samma dag som er där hemma pga tidsskillnaden. Jag är iallafall här i samarbete med företaget GoXplore, och dom har ju till skillnad från mig koll på Australien och vet exakt vad man borde se och göra här, så vi följer deras schema och åker runt en hel del mellan olika städer och stränder. Vi stannar bara två-tre nätter sen åker vi vidare liksom. Men jag har såklart filmat härifrån så ni kommer få se mer av resan och höra mer om GoXplore på youtube sen 🙂

Vi kan väl börja med flygresan. Eeeeeeh asså den var inte ens jobbig? Alltså inte ens lite? Det var typ……….mysigt? Fattar ingenting. Kan ju bero på att jag var så peppad, mycket möjligt att det blir segare på vägen hem sen liksom.

Vårt första stopp var Sydney. As nice stad men det var också den som fick ta stryk för våran jetlag. Andra bilden förklarar det ganska bra. Vi båda däckade vid 18 en kväll och vaknade sedan svinhungriga vid tolvslaget för då hade vi ju sovit över middagen. Fick ett glädjande besked att ubereats även går i fullrulle i Australien så det fick bli just det. Ubereats med mcdonalds.

Vi gjorde ändå vårt bästa för att bli av med jetlagen genom att gå powerwalks, äta nyttig mat och hålla oss vakna men det blev lite ”when you try your best but you don’t succeed” över denna för this jetlag var here to stay om jag säger så. Alltså den satt kvar hårdare än ett drygt ex som vägrar sluta skriva fattar ni.

Såhär såg jag ut sista dagen <3 Även första dagen jag kunde hålla ögonen öppna på dagtid <3 Heja dig gumman <3

Här sover jag ju fortfarande uppenbarligen. Därav brush stroke effekten.

Kjolen är från kollektionen by the way. Så den kan bli din den 25e 😉

Okej men om jag ska ge er lite tips från Sydney som jag hann plocka på mig under min vakna tid där så hade jag sagt:

-Speedos Cafe; alltså den här mackjäveln är bland det godaste jag ätit. Ligger vid Bondi Beach, vilket leder mig till nästa.

-Bondi Beach; ja daaaaa såklart. Men också Bondi Icebergs som ligger precis bredvid. För dig som föredrar pool eller bara vill ha fet utsikt eller äta en lyxigare lunch. Tror dom har bra drinkar här också.

-Operahuset; känner mig typ tvingad att skriva detta haha men det var fint. Dock har jag inte blivit tillräckligt gammal så jag uppskattar att bara stå och kolla på en byggnad i timmar sådär. Alltså den var typ lite ful? Men glassen däremot som man kan köpa där i början. Alltså JA!!! Jag hade åkt dit igen bara för den. Men mysigt att promenera runt där självklart. Påminner lite om Dubai Marina.

-Bare Naked Bowls; godaste bowlen jag ätit. Inte för att jag ätit så många pga brukar ej äta sånt här ehm nyttigt? Men. Denna var guld.


10 reaktioner på “Aussie part 1”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *