Plåtning i Milano

Nu är jag hemma i Stockholm igen efter två dagar i Milano. Jag var ju där för att plåta min nästa klädkollektion för na-kd och självklart vloggade jag hela kalaset så ni får hänga med.

PRESS PLAY

Jag är ju aldrig den som blir nöjd med plåtningar det vet ni. Mitt utseende räcker liksom inte dit. Det duger i vardagen men alltså det håller inte till sånt här. Dock måste jag säga att den här gången kändes det väldigt bra. Jag blev riktigt nöjd med sminket, kläderna satt bra, teamet hade bra energi och jag fick vara med och kolla på bilderna emellanåt och vissa såg jag liksom typ bra ut på? Är i chock?

Den här kollektionen är väl mest JAG hittills så det är väl ganska naturligt att det kändes rätt. Kände också när jag låg där på ferrarin att det är här jag hör hemma. Typ. Haha driver. Inte.

Det som står på schemat nu är att börja packa och bocka av ärenden inför Australien. Jag åker på onsdag redan. Alltså är typ lite pirrig. Vet typ inte ens om jag har varit borta så länge tidigare, jag har med all säkerhet aldrig varit så långt borta iallafall.

Det som står på min inköpslista hittills är:

-Alla myggmedel på hela apoteket. Man dör ju tydligen av exakt allt där så jag ska bunkra upp.

-Sömntabletter. Finns det något som inte är receptbelagt som funkar? Eller måste jag typ ringa kry och ljuga om att jag har sömnproblem alt. är flygrädd? Eller bara dra en rejäl fylla så jag däckar? Jag ska liksom flyga i över 24h så något av ovan kommer att ske.

-Stödstrumpor<3 Vad sexigt. Men vadå jag kommer väl att svälla upp som en ballong annars.

Och det som står på min to-do-list:

-Ladda ner varenda film och serie på hela internet. Är det här olagligt? Aja, det är det väl att ljuga för kry också…..

-Henrik Lundqvist.

-Åka hem till Gävle och hämta lite sommarkläder. Samt sätta mig i jacuzzin så alla spraytan rester försvinner och jag har en clean start för en ny naturlig bränna!

Sitter ni på några lifehacks inför en sån här långflygning så feel free att dela med er. Jag gruvar sönder mig för den delen asså.


19 reaktioner på “Plåtning i Milano”

 • Sanna skriver:

  Sedix, receptfritt på apoteket. Hjälper mot oro och tillfälliga sömnbesvär. Funkade helt okej för mig förut, vet inte om det va bara för att psyket ställde in sig på att det skulle funka eller om det faktiskt funkade på riktigt. Min mor tycket iaf att jag kändes lugnare när jag tog dom👍🏻

 • Linda skriver:

  Melatonin. Jag har hemma, let me know om jag ska skicka till dig 🙂

 • Caloveline skriver:

  Går ju att ladda ner på viaplay o netflix o andra sånna streaming platser, allt förutom Svt play typ.
  http://Www.caloveline.com

 • Amanda skriver:

  Alltså din nya kollektion!!!!
  Jag tror att jag är ganska lik dig i kroppsform/längd (eller ja, är väl omöjligt att veta men är lika lång iaf lol) och vad har du för storlek i den silvriga kjolen, den svarta korta tracksuit-jackan och den svarta skinnklänningen?? Vill ha hela kollektionen men dessa tre skriker garderoben efter alltså

 • MALIN skriver:

  Haha Henrik Lundqvist????? What? Nu har jag missat något. Btw din kollektion ÄGER! Ska köpa varenda plagg! Kram

 • Molly skriver:

  Jag skulle rekommendera dig att köpa något myggakydd här i Sverige men sen köpa ett eller flera på plats då myggmedel är mycket bättre utomlands än i Sverige!!!

 • Julia skriver:

  Rekommenderar ju iofs vätskeersättning till allt men ett rör vätskeersättning är guld på flyget! Speciellt när du ska flyga så länge asså blir typ bakis annars och vatten på flyg och flygplatser är ju typ dyrare än min hyra såatteee

 • Tove skriver:

  Ärligt dra en allnighter så är du svintrött på flyget! funkar varje gång

 • Felicia skriver:

  Postafen! Är dock åksjuketablett men satan i helvete vad en sover djupt och gott av dom små rackarna

 • Moa skriver:

  Kan du SNÄLLA tipsa studentoutfits?!?! Help a girl out

 • Elin skriver:

  Vad har du för storlek på skinnklänningen och skinnskjortan?? Jag ska vara SÅ redo att klicka hem😏

 • AJ skriver:

  Bor i Australien och kan tipsa om att spara pengar pa svenskt myggskydd och istallet kopa har. Starkare och battre och finns i varje liten affar. Valj market Bushman, har best effect!!

 • Ida skriver:

  Vad snackar du om? Ditt utseende räcker mycket längre än vad du tror 😛

 • Moa skriver:

  Hej! Tar studenten i sommar och undrar ifall du hade kunnat göra ett inlägg där du länkar fina studentklänningar och balklänningar?:)

 • Karoline skriver:

  Kan rekommendera stödstrumpor, det räddar ens liv haha!! Har dock aldrig testat sömntablett och vågar ärligt inte testa heller.. hihi kram

 • Frida skriver:

  SÅ snyggt. Vad har du för storlek på skinnbyxorna? <3

 • Keeana skriver:

  Kan du snääälla göra ett inlägg me lite fina studentklänningar för den som gillar att vara klar med de i förskott?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *