Unseen from Dubai

Okej som ni vet eller inte vet så var jag i Dubai för cirka en månad sen, och insåg nu hur mycket bilder jag har i rullen som jag inte visat er.

Note to self: ladda upp skiten direkt på plats, spara inte bilderna till senare!!! Du har tröttnat på dom en vecka senare.

Dom här bilderna till exempel tyckte jag var sååå fina när jag väl var där. Nu ööööööhm n to the e to the j.

Den här bilden tycker jag dock fortfarande är lika fin <3 Alltså saknar denna frukostbuffén varje morgon när jag sitter där med mina riskakor… Friterad halloumi till vänster alltså mmmmmhmmm. Saknar rutinen vi hade också när vi alltid sprang på löpbandet innan frukost. Det gör jag inte nu kan jag lova.

Vi var i öknen en av dagarna och det skulle jag säga var en av dom bästa. Det första som hände var att vi fick sätta oss i en bil och åka runt i öknen helt enkelt. Det här trodde vi skulle vara en lugn och harmonisk åktur men hahahahahaha. Det var bokstavligen rally. Sand flög och täckte rutorna, jag slog huvudet i taket fler gånger än jag kan räkna till och mamma satt i bak och bad för sitt liv. Vi åkte ett gäng bilar på led så efter man hade sett bilen framför välta var man inte skit kaxig. Men jag gillade det.

Jag red inte på några kameler eftersom ni berättade för mig i förväg hur dåligt det är. Jag och pappa drog istället iväg med fyrhjulingar och det var så jävla nice. Det fanns också ”sand-boarding”, snowboard på sand helt enkelt. Det var absolut ingen som testade det förutom min kära far.

Äventyret avslutades med en middag som var ganska så klappkass hehe, men inte direkt så vi åkte dit för maten. Det var mysigt ändå att sitta på kuddar och testa mat jag inte ätit förut. Det var så mysigt här men jag tror nästan man måste vara på plats (eller kolla min vlogg) 😉 för att känna känslan. Det var tända brasor, musik och ja, vi var mitt ute i öknen daaaaaa.


Vi åt så mycket god mat alla andra dagar så att öken-middagen inte var 100% gjorde oss inget. Till vänster var vi inne i Pier 7 på Asia Asia och det var otroligt gott. Till höger var en lunch på hotellet. Så lyxigt att bo på ett hotell med så god mat. Vi bodde på Five Palm Jumeirah som vi gjort tidigare också för att vi alltid är så nöjda.

Ni ser ju hur fint det är där <3


Den här utsikten är ganska oslagbar. Ni måste till marinan om ni är i Dubai!

Resten har jag nog visat er. Samt så vloggade jag ju i princip hela resan. Nu är jag väldigt sugen på att resa igen vilket jag faktiskt ska göra i början av året. Jag kommer vara borta typ hela februari. Vart och varför kommer jag berätta inom kort.

Hur mår ni? Taggade inför nyår? Vad ska ni göra? Jag ska på en middag på Suite som antagligen kommer sluta i dans och shots. Har inga förväntningar då jag insett att nyår är en fucking scam, men det blir kul 🙂

Puss och kram.

20 reaktioner på “Unseen from Dubai”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *