Dan före dan

Såhär ser det ut hos oss just nu <3

Uppesittarkvällen är ju alltid lika mysig fast man aldrig vinner något. Helt ärligt nu, jag har verkligen aldrig vunnit hahaha. Inte ens på fucking triss? Sån är jag. Medan min bror är en sån som alltid vinner något. Typ en tjuga eller en hundring men ändå.

Och såhär har jag sett ut idag. Fått så mycket frågor om kläderna! Mössan är Acne, jackan Urban Outfitters och byxorna Zara 🙂

Idag har jag spelat in och redigerat typ hela dagen. Videon blev faktiskt råkul. Jag och pappa käkar starka nudlar!!! HÄR kan ni se den. Älskar era kommentarer, både jag och pappa kommer läsa dom hela kvällen <3

Nu ska jag fortsätta umgås med familjen. God jul älsklingar!!!7 reaktioner på “Dan före dan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *