Work work work

Många har frågat vart den vita stickade tröjan är ifrån som jag bär i början och slutet av denna video. Ni hittar den här (reklamlänk).

Hatt: här (reklamlänk)

Tröja: här (reklamlänk)

​Puuuh! Vilken hektiskt dag. Även fast jag inte lämnat hemmet så är jag helt slut för jag jobbat så mycket. Jag har filmat, redigerat och laddat upp en video, check! Sen rullar det in nya mail exakt hela tiden som jag måste svara på. Mycket brådskande med klädkollektionen till exempel. Jag har också gjort ett rejält ryck och städat hela huset. Eller ja, plockat upp mina kläder som legat överallt i hela huset. Alltså jag älskar mitt jobb, skulle inte vilja ha något annat jobb i hela världen, men i och med mitt jobb får jag ju så oerhört mycket kläder vilket typ är det bästa ever? Men jag får inte plats med några fler hahah!!! Mamma och pappa får ju snart flytta ut för mina kläder ska få plats, typ den nivån… Jag säljer och skänker hela tiden men jag hämtar liksom paket med nya varje vecka. Jag hoppas inte det låter som att jag klagar!!! För som sagt är mitt jobb även mitt drömjobb. Ville bara säga att jag städat undan lite kläder egentligen, men det blev en liten längre version helt enkelt 🙂 Vill också säga det att jag har en grym passion för kläder och jag längtar verkligen tills ni kan se det i min klädkollektion <3

​Nu ska jag äta Sushi med mamsen sen har jag ett samarbete jag måste ladda upp på Instagram ikväll men sen är det färdig jobbat för idag. Gud, tackar verkligen min skola för dessa ”lediga” (som är allt utom lediga) torsdagar jag får, hade aldrig legat i fas med nånting annars. Sen har jag en rolig helg framför mig då vi ska fira min fina Smilla som äntligen blir 18 imorgon. PUSS!

136 reaktioner på “Work work work”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *