Vecka 41

Shit vad längesen det var jag körde ”veckans frågor”, detta måste vi ta tag i på en gång!

Hur känns det med löshåret? Jättebra faktiskt! Det enda jag skulle klaga på är att det torkar så sakta efter dusch. Vilket jag inte riktigt är van med då mitt naturliga tunna hår torkar så fort jag kliver ur duschen. Men det löser jag lätt med hårfön så inget problem direkt, är bara inte van att behöva blåsa håret. Sen behöver det oftast lite mer styling än normalt när man har löshår men det ser jag inte heller som ett problem 🙂

När släpps pälsjackorna från din kollektion? Ser att ni undrar detta så mycket och det är så jobbigt att jag inte kan ge er ett svar. Men jag veeet inte. Dom säger bara till mig att det är väldigt snart så det är det enda jag kan säga till er också. Men jag kommer såklart berätta så fort jag vet. Måste också tillägga att alla pälsjackor jag kommer att släppa är i fuskpäls, de är alltså inte gjorda av äkta päls.

Hej, vart kommer dina svarta spetsiga skinnskor ifrån? Dem du har på din på din senaste instagram bild? De är från Na-Kd, såg att dem var på rea just nu, endast 299kr HÄÄÄR (reklamlänk). De är faktiskt grymt sköna!

Vilken svensk youtuber tittar du mest på? Amir Akrouti lätt! Han är ju för härlig och uppdaterar typ varjeeee dag. Så grym! Självklart kollar jag på Tetzipetzi också, en youtube-gud skulle jag säga.

Är det något mellan dig och Victor Leksell? Haha… Har undvikit denna fråga då ni säkert bara kommer bli besvikna på mitt svar. Men nej det är absolut ingenting mellan oss. Vi har setts en gång när han var på min fest haha.

Vad var det bästa med din 18-årsdag? Att jag klarade teoriprovet lätt!

68 reaktioner på “Vecka 41”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *