50 saker

Vad jag har jobbat på denna förmiddag. 50 saker om mig 🙂 Var en sjukt populär video som gick runt förut, jag har till och med gjort en tidigare men jag kände att det var dags för 50 nya fakta!

Jag har gjort naglar för första gången ever. Visst är dom fiiiiina??? 🙂 Av @beautybyvan hon finns på insta och Facebook om ni vill boka tid osv. Insåg inte förrän nu hur jäkla svårt det är att fota naglar dock hahaha.

Jag har i vanlig ordning varit riktigt rolig på snapchat. Dom här var ju dock inte roliga, den andra är ju för fan sorglig. Men allt roligt är ofta i videoform därav att jag inte kan visa er här. Ni får helt enkelt lägga till @linnahlborg 🙂

Min fina vän Agnes tog körkort i veckan så det enda jag gjort sen sist är typ att åka bil med henne. Alltså jag längtar så obeskrivligt mycket tills jag har mitt egna körkort nu. Det är så mysigt att bara åka runt och lyssna på musik. Kan göra det i timmar.

106 reaktioner på “50 saker”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *