Long time no see

…här på bloggen iallafall! Min tanke var ju såklart att hinna uppdatera både youtube, bloggen, snapchat (linnahlborg) och instagram. Men hallå…. Jag överskattade mig själv. Om man vill hinna njuta lite av semestern samtidigt var detta i princip omöjligt. Att ”bara” filma och redigera youtubevideor varje dag tar sååå mycket tid och energi. Jag ber om ursäkt att det stått stilla på bloggen men samtidigt har jag ju varit aktiv överallt annars sååå 🙂

Jag är iallafall hemma nu och det känns bra! Hann längta hem en hel del så jag har haft superkul tiden jag varit hemma. Träffat kompisar, festat och fortsatt njutit av lovet <3 Det går dock sååå fort 🙁 Åjuste, till något helt annat. Gissa vem som blev verifierad på twitter igår??? Hihihi. Är lite nöjd. Inte för att den fyller någon funktion men…

Nu vill jag veta vad ni vill se mer av här på bloggy! Känner att jag måste ge den lite extra kärlek nu, så kom mer era önskemål 🙂

118 reaktioner på “Long time no see”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *