partajjj

Hej loves! Det blev visst en 2-dagars för mig denna helg därav the lack of update. I fredags firade vi en vän som fyllt 18 utomhus i ett partytält och igår samlades vi redan vid 16 för bad, grillning och sen partaj hela kvällen lång. Har haft skitkul men nu känns det som jag precis kommit hem från Rhodos igen hahaha. Ska bli så välbehövligt med en familjesemester. På torsdag drar vi till Marbella 🙂 Så det är dags att börja packa igen! Sen lär jag fasen börja plugga körkort igen. Har min första körlektion efter resan och känner lite panik över att jag är så sent ute.. Har liksom bara augusti på mig att ta körlektioner om jag nu ska lyckas ta det i början av september som jag vill. Och då ska det finnas tider också… Både för lektionerna och uppkörningen. Menmen, får väl skjuta på målet och hoppas ta det innan årets slut iallafall hahaha!

76 reaktioner på “partajjj”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *