Fejkfräknar och buffelmozzarella

Idag har jag mest varit hemma och försökt ta igen alla mail och samarbetsförfrågningar jag fått under veckan jag var utomlands. Har cirka 300 mail att gå igenom och svara på så det kommer behövas mer än idag att bli klar med det. Men jag tog en paus ett tag och försökte mig på att rita lite fejk fräknar. Visst blev det gulligt? Vill sååå gärna ha fräknar men tyvärr får jag inte en enda. 

Hur som helst drog jag och mina fejk fräknar ut och käkade middag med hela familjen. W kom nämligen hem idag och eftersom det inte händer varje dag vill vi ju lyxa till det lite extra. Jag käkade buffelmozzarella till förrätt som var grymt gott, nästan lite för gott för jag orkade knappt min varmrätt som var nån halloumi grejs. Tack för responsen på min senaste video btw! Allt fint ni skriver överväger det mindre roliga <3 Alltid.

Har ni förresten några frågor ni kommit på veckan jag har varit frånvarande? Vill catcha upp med er så ställ era funderingar så kör vi igång med veckans frågor igen 🙂

126 reaktioner på “Fejkfräknar och buffelmozzarella”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *