Vecka 20

Sätt på denna på högsta volym i bilen och tacka mig sen!!


Varför känna att du inte kan blogga om att du festar? Menar inte detta som hat nu utan mer som en fråga. Handlar det om att vara en förebild eller att inte romantisera alkohol? Hade varit intressant att höra om dina tankar kring detta. Jag skriver ju oftast när jag festar men sällan detaljerat då jag inte är 18 än och många av mina läsare är ännu yngre än det och då vill jag såklart inte lägga ut bilder på en massa alkohol och det är väl lite för att jag inte vill romantisera det som du säger men även för det inte är tillåtet under 18 såklart. Sen handlar det också om att jag alltid träffar nya människor på fest, jag känner ju sällan alla personer i rummet liksom och då känns det otroligt respektlöst om jag skulle slänga ut en bild eller video på dom utan deras tillåtelse. Och till sist så handlar det ju om att ha roligt också!!! Jag vill ju kunna släppa till som alla andra 🙂

Vad brukar du äta till frukost och mellis på vardagar? Behöver goda och nyttiga idéer! Om du vill ha nyttiga idéer har du kommit till fel person… Men jag kan berätta vad jag brukar käka ändå! Jag är ju en sucker för mackor och bröd av alla olika slag. Så det brukar oftast bli en rostmacka då det går väldigt fort. Avo-mackan med tomat och aromat på helger är ju obligatorisk. Ibland blir det bollnäsfil med flingor och har faktiskt börjat gilla hårdmackor väldigt mycket och inbillar väl mig att det är lite bättre än mjukt vitt bröd.

Har jag missat något helt nu eller varför har du inte nämnt något angående nomineringen i guldtuben? Jag har faktiskt inte nämnt det och det är absolut inte för att låta otacksam eller något men jag vill inte hypa det för mycket då jag inte ens kommer kunna gå på galan 🙁 Känner att det är sjukt dåligt att fiska röster och sen inte ens dyka upp därför har jag försökt dämpa det lite. Men självklart är jag sjukt tacksam för alla ni som röstat. Var verkligen inte beredd på en nominering då jag inte ens bett om röster ju. Men ni är ju så lojala jämt, tusen tack <3

Hur lång tid tog det för dig att komma över Filip? Hur gjorde du? Var du svartsjuk medan ni var tillsammans? Jag hade ju börjat fundera på att göra slut i typ en månad innan jag gjorde det, så när det väl hände hade jag väl mer eller mindre redan bearbetat det hela… Så det var väl inget speciellt jag gjorde, umgicks med mycket kompisar typ! Jag var inte svartsjuk när vi var tillsammans och är än idag inte en svartsjuk människa av mig.

20 reaktioner på “Vecka 20”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *