15 maj

Jacka Odd Molly (klick!) / Tröja nakd (klick!)

Heeeeeej<3<3<3 Alltså vet ni vad jag precis insåg? Att jag får sommarlov redan på onsdag nästa vecka!!! Hur sjukt är det inte? Känns ju så långt ifrån i det här vädret men tror jag såg att det skulle vända och bli varmare från och med imorgon. Känns som allt jag tjatar om är sommarlov just nu men det är väl förståeligt, eller..? Jag själv har ju redan tagit sommarlov mentalt därav att jag är ute på galej nästintill varje helg nu för tiden hahah 🙁 Inte så bloggvänligt därför blir det svårt att sammanfatta helgerna… Men på torsdag är jag ledig så då tänkte jag både blogga och spela in videos!

Plaggen ni ser på nedre raden beställde jag igår. Så jävla snygga för sommaren! Saboskirt har verkligen världens bästa utbud av sommarkläder. Klickade som sagt hem dessa igår och dyrt blev de… Så får jag ett mail imorse att dom vill samarbeta och skicka mig kläder gratis hahaha. Vilken otur men tänker tacka ja ändå för dom har ju som sagt mer fint.

52 reaktioner på “15 maj”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *