Onsdag

1an / 2an / 3an / 4an

5an / 6an / 7an / 8an

Bjussar på mina tillfälliga favoriter från na-kd en tråkig mattelektion som denna 😉

Hur är det med er idag? Nu är det inte långt kvar till helg. När onsdagen är här tycker jag det går fort framåt. Bara måndagen och tisdagen som känns oändligt långa… Nu ska jag strax gå och käka lunch sen har jag bara en lektion kvar för sista lektionen går bort pga utvecklingssamtal. Sen har jag fransar någon timme senare så om jag hinner tänkte jag svänga förbi gymmet innan då man aldrig ska blöta fransarna inom 24h när dom är nysatta därav att jag inte kan träna efter. Kan bli lite stress men gymmet och salongen ligger inte långt ifrån varandra så det går nog. Gäller att vara effektiv 😉 Sen måste jag faktiskt plugga ikväll… Mindre roligt men. Ha det!

38 reaktioner på “Onsdag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *