Distressed denim jacket

Hej babes! Hur har eran dag varit? Min har varit lite seg faktiskt tills jag kom hem då, då tickar klockan plötsligt iväg superfort. Det ska hinnas plugga, träna, käka, blogga, svara på mail och listan fortsätter och innan man vet ordet av det ska man gå och lägga sig med cirka 1 av dessa 5 saker gjorda. Plugget är sällan den ena saken som blir avbockad hehe…

Jag har iallafall precis sprungit en runda på löpbandet. Kan man ens säga runda? Man står ju bara på samma ställe hela tiden. Hemskt. Jag föredrar så mycket hellre att springa ute som jag gjorde igår men vädret var inte alls lika behagligt idag så det fick bli på löpbandet hemma. Så nu sitter jag här helt svettig och äcklig och ska hoppa in i duschen och sen bara lägga mig i min underbara säng och sovaaaa <3 Gillar verkligen att lägga mig tidigt vill typ helst vara i säng vid 8 redan hahaha.

Jeansjackan har jag fått många frågor om på instagram. Ett tips innan ni frågar är att klicka på bilden för jag taggar oftast märket/hemsidan den är ifrån i bilden 🙂 Men för er som missat så är den från Junkyard men den verkar slutsåld tyvärr. Håller tummarna att den kommer in igen för er som var intresserade! Ett till tips angående instagram och när ni vill köpa det jag har på mig så länkar jag nästan alltid plaggen i min instaprofil också. Inte jackan nurå eftersom den inte fanns men t.ex. Girlpower tishan som jag posade i nyligen, finns länkad! Så innan ni frågar nästa gång jag publicerar ett plagg kolla tagen och profilen. Kraaaam <3<3<3

54 reaktioner på “Distressed denim jacket”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *