En dag i huvudstaden

Hello hi. Jag har tagit vara på detta lov till fullo vilket har resulterat till att jag inte haft så mycket tid över till bloggen bland annat. I tisdags till exempel så tog jag tåget till Stockholm med min fina vän Isabelle och shoppade hela dagen. Såklart fick jag med mig några godingar hem som ni kan se i videon. 

Nu har jag precis tränat och ska hoppa in i duschen för att sedan åka till världens bästa Hilda och ha en liten sleepover med typ hela tjejgänget. Det blir plockmat och mys så det ser jag fram emot 🙂 Imorgon är väl enda dagen egentligen som jag inte har några planer, för sedan på lördag ska jag bruncha på morgonen hos en vän och sen direkt ta tåget till Falun för att umgås med en annan vän. Så lite packat schema men jag älskar det. Man lär ju passa på när man har lov!!! 

46 reaktioner på “En dag i huvudstaden”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *