SPORTlov

Träningsset från BRING Sportswear!

Hur snygga är inte dessa träningskläder? Jag vet inte hur ni känner, men jag tycker det blir så mycket lättare att faktiskt ta sig till gymmet om man har fräscha träningskläder. Låter ju urlöjligt men får på något sätt mer motivation, blir mer självsäker och tar för mig mer när jag har en snygg stass. Tänkte skriva ”känns så skönt att ha kommit igång med träningen igen” men hold your horses Linkan… Har tränat två dagar i rad och jag ba ”åh känner mig som en ny människa.” Nej då, men all träning är ju bättre än ingen och jag har faktiskt motivationen nu och ser nästan fram emot att dra till gymmet imorgon bitti.

Nog om träning… Jag fick sportlov idag!!! Så jävla skönt. Nu ska jag bara njuta i mängder. Gå upp när jag vill, äta vad jag vill, träna när jag vill, träffa kompisar, vara uppe senare, slänga rutinerna i väggen och göra lite vad tusan jag känner för. Inga tider att passa och inga läxor som behöver göras. Jag har inte planerat något med flit för jag vill som sagt kunna göra lite vad jag känner för, när jag känner för det och ta allt som det kommer för det är jag bäst på 🙂

92 reaktioner på “SPORTlov”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *