Vecka 8

Hej Sara! Vad jag fått för intryck ifrån dig så verkar du vara väldigt klok. Jag är 16.5 år och min pappa har sagt åt mig att jag inte får festa och jag MÅSTE vara hemma klockan 11.00 varje helg tills jag är 18. Självklart förstår jag att det är hans plikt att skydda mig, men han sätter verkligen orimliga gränser. Jag förstår alla risker som finns, men det betyder ändå inte att ifall jag kommer sent 2 gånger i månaden att jag varje gång kommer utsättas för något hemskt. Hur mycket jag än förklarar detta på ett moget sätt verkar vägrar han att ändra sig. Han påstår att allt jag säger är påhitt. Jag förstår inte hur dom inte kan låta mig umgås med mina vänner till sent? Allt detta började för 4 månader sedan då jag hade 2 fester och blev påkommen på båda. Den sista blev jag så full att jag inte mindes något och han hittade vodka flaskor överallt, vilket var fel av mig. Jag har verkligen mognat ifrån fester och vill kunna titta på en film hos en kompis till kl. 1.30 på natten utan problem. Dom säger att de litar på mig men att det ändå finns risker…Vad ska jag göra? Vad ska jag säga till honom när han vägrar tro på mig? Jag kommer tappa det ifall han fortsätter begränsa mig. Hade uppskattat ifall du skrev denna fråga i ett inlägg! Älskar din blogg, kram! Hej! Vad kul att du gillar min blogg (elr ja Saras)… Jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig i denna fråga. Jag tycker det är supertråkigt att du känner dig begränsad men vill samtidigt inte säga åt din pappa att han uppfostrar dig på fel sätt. Som du säger så är han ju bara såhär ”sträng” för att han är rädd om dig. Och om han nu kom på dig festandes med vodka flaskor så förstår jag att din pappa inte lossar på reglerna, hehe. Du får ju faktiskt inte dricka alkohol ännu, jag vet att det är många som gör det i din ålder men du kan inte vara arg på din pappa för att han inte tillåter dig att göra saker som du faktiskt inte får. Förstår att det är ledsamt att du inte får umgås med vännerna, där tycker jag och din far olika. Jag vet inte om han gör det för att ”straffa” dig och lära dig en läxa eller om ni bara har så strikta regler men jag skulle säga att håll kontakten med honom under hela kvällen, skicka bilder och berätta vad ni gör så han har koll. För det är nog allt han vill ha, koll.

Vem fick du blommorna av? Någon ny kille? Haha en kille var det men ingen ny kille till mig eller. Mer än stalker, typ. Låter så hårt och han vill ju såklart bara väl. Men är så obekväm med att samma kille kommer till min dörr minst en gång varje vecka och lämnar brev, choklad eller rosor och ber mig kontakta honom. Visst jag skulle ju kunna kontakta honom tänker ni men mitt svar kommer ju bara göra han besviken och jag kan ju definitivt inte ge han några falska förhoppningar. Samtidigt vill jag inte avvisa honom för hårt…

Vart kommer de rosa byxorna ifrån? Nelly, HÄR!

Vad hände med jobbresan i Dubai? Det blev alldeles för kort varsel. Fick ju frågan ca två dagar innan vi skulle flyga dit. Samtidigt så krockade det ju med min och mammas Lanzarote resa som jag hade sett fram emot. Och jag var så slutkörd så en slappresa lockade mer än jobb.

Vad tyckte du om Fifty Shades Darker? Är ledsen att säga det men tyckte den var svinbra… Vet att det inte är allas film men jag är fett mainstream och det behövs inte så mycket mer än snygga killar och fina bilar för att jag ska gilla en film. Jag tycker den var bra gjord, fina miljöer, bra musik, Christian Grey, fina ryggmuskler hahah nej men vafan den var asbra. Mer händelserik än ettan tycker jag. Den var det typ bara sex i, denna var det lite mer spänning och händelser i tycker jag.

20 reaktioner på “Vecka 8”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *