Denim day

Jeansskjorta HÄR! (adlink)

Hej svejs! Idag hade jag en väldigt välbehövlig sovmorgon. Ställde larmet på 10:30 men vaknade av mig själv runt 9. Är så himla slutkörd på kvällarna nu för tiden så somnar redan vid 22 och då är det svårt att sova längre än till 10 haha. Men jag använde tiden jag fick över till att ta lite selfies 😉

Skoldagen har gått relativt snabbt med tanke på sovmorgonen vilket var lättande eftersom jag var tvungen att börja plugga igen direkt när jag kom hem. Hatar verkligen när man lär ta med skolan hem också… Vill känna mig klar när jag slutat men icke. Idag blir det matte och företagsekonomi plugg iallafall. Sitter just nu med standardavvikelser, normalfördelning, statistiska metoder, felkällor, läges- och spridningsmått, modellering och regression. HAHA ja, detta är bara några av de sakerna vi ska kunna till provet imorgon. Jesus. Ringer det någon klocka? Har ni jobbat med detta?

Känner att jag måste börja träna igen snart också. Var alldeles för längesedan. Har ju varit sjuk ett tag men nu när jag är frisk lär jag ta tag i det. Men när ska man hinna då? Får se till att komma igång senast på sportlovet. Tiden räcker inte till hörrni, det går så fort och man har så mycket att göra och tänka på. Känner ni igen er?

64 reaktioner på “Denim day”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *