Home sweet home

Och så var man på hemmaplan igen. Har varit det ett tag men alltså har inte ens hunnit andats typ. Det har inte gått, bokstavligen. Blev så jävla sjuk sista dagarna på Lanzarote och det blev bara värre när jag kom hem. Kan ju vara mitt extremt kloka beslut att dra på fest kl 00 när vi landade 22 i Sverige som bidrog. Har verkligen aldrig någonsin varit så förkyld men nu är jag äntligen på bättringsvägen.

Idag är det ju alla hjärtans dag också. Eller tisdag som jag kallar det. Nej då, det är en fin dag i vår lilla kalender tycker jag. Att visa uppskattning och ge kärlek är viktigt varje dag men idag blir lite av en påminnelse. Jag firar min alla hjärtans i soffan dränkt i plugg. Inte direkt så lärarna flyttade fram arbetet för jag tog en veckas semester hehe. Så jag kom tillbaka i värsta lovruset. Det är ju alltid så himla mycket innan loven alltså. Men jag får väl pussa lite på matteböckerna och tacka för dom finns elr nåt………. Mamma hade faktiskt köpt en present till mig imorse. Två Filippa K tishor och lite gelehjärtan, nussen <3 Sen låg det rosor och choklad utanför dörren när jag kom hem från skolan också, trevligt trevligt. Nu ska jag äta upp hela kladdkakan som mamma gjort. Man lär väl inte dela på godsaker bara för det är alla hjärtans?

50 reaktioner på “Home sweet home”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *