Icy Blue

Är inte min Dagmar klänning helt drömmig? Tyckte det ljusblå blev så fint framför poolerna. Har haft lite svårt att hitta tillfällen att bära den, men utomlands funkar den ju helt utmärkt, speciellt om man sk
a på en lite finare restaurang kanske.

Idag är vår sista heldag här och tror ni inte kamerajäveln gick sönder igen igårkväll? Men den gick ju faktiskt sönder första dagen så egentligen är det ett under att den hållit ända tills nu. Vi tappar bara en vlogg istället för sex om man ska se det positivt. Men vloggen från igår kommer ändå upp idag för jag hann ju som sagt filma ända till kvällen.

Tror ni inte jag lyckats blivit sjuk också??? Är svin förkyld, hur blir man ens det utomlands? Hoppas verkligen det hinner gå över till imorgon för är inte sugen att flyga med täppt näsa och lock i öronen alltså. Så jag tror faktiskt inte vloggen idag hade blivit bra ändå, för jag är lite låg. Men jag ska ändå ta vara på sista dagen så bra jag kan 🙂

134 reaktioner på “Icy Blue”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *