Week(end)

< div class="area is-top" data-index="0" style="width: 100%; left: 0%; padding: 0.31%; position: relative;" data-type="default">

I fredags var det fest med Victoria’s Secret tema och därifrån gick vi vidare till en lokalfest. Sen igår blev det en plockis med familjen!

Ännu en rolig helg börjar nå mot sitt slut. Eller jag har ju en hel söndag framför mig men hur kul den kommer bli vet jag inte för jag ska mest plugga och jobba idag. Jag har sååå mycket i skolan just nu. Bland annat ett naturkunskaps-prov på 51 sidor. Alltså hur.tänker.min.lärare! Omänskligt att kunna läsa in så mycket information när man dessutom har prov i cirka alla andra ämnen och även minne som en guldfisk. Känner mig så begränsad pga av skolan just nu så det finns ingen som längtar lika mycket till jullovet som mig. Tack för ert tålamod gällande min usla uppdatering, det kommer bli bättre men just nu har jag så knapp tid. Men jag ska försöka planera bättre så jag hinner göra lite av allt <3

101 reaktioner på “Week(end)”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *