Update

Åh hej. Det var ett tag sedan.
Jag har med flit tagit lite avstånd från internet på senaste då min senaste video fick väldigt starka reaktioner. Jag vet att jag gjorde fel. Men gjort är gjort och jag kommer inte radera videon för jag står för det jag gjorde. Jag tänker inte säga att jag accepterar allt hat jag fått efter den här videon för det är fan inte ok men jag förstår varför folk blev upprörda och därför har jag inte kommenterat detta. Men tro mig, jag ser allt som skrivs om mig och det gör ont, det gör det. Jag gjorde ett misstag och får ta konsekvenserna men jag tänker aldrig acceptera att bli mobbad på internet.

Till något helt annat så hade jag en så jävla bra helg. Vilket behövdes efter allt detta drama. Jag träffade massa nya kompisar och hela helgen bara ägde. Fredagen var as-mysig då träffade jag en kompis, åkte bil i mörkret och tog en fika. På lördagen gick jag på modevisning, åt riktigt goda hamburgare och sen festade kvällen ut. Och på söndagen gick jag på Brynolf och Ljung’s show. Den var så jääääävla bra!!!! Ni måste verkligen se dessa två live nån gång om ni har chansen. Gick därifrån jätte-frustrerad för det fanns ingen logisk förklaring till något dom gjorde.

92 reaktioner på “Update”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *