Biebs

​Haaaaaaj!! Jag tror ni alla vet vad jag gjorde igår eftersom det är ca det enda jag tjatat om senaste dagarna. Jag var på Justin, såklart!!! Och gud vad nice han var. Ser ni hur nära jag stod? Helt sinnes hur bra platser vi fick. Och ni som säger att bilden inte är min stop trying plz. Jag och conne överskattade återigen tiden vi hade så jag hann bara köpa en sak och det är klänningen på bilden. Men alltså den var sååå fin, från Sandro. Men jag hade iallafall en superbra dag/kväll <3

Sen idag har jag kört ända till Hudik för att kolla på broppans match. Dom vann så det var ju kul. Och det var kul att köra så långt också, aldrig gjort det förut. Nu tänkte jag sätta mig och redigera gårdagens vlogg, har sett fram emot det 🙂

71 reaktioner på “Biebs”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *