There's no such thing as too many shoes

​Skor, skor och skor!!! Finns inget bättre. Ni har väl inte missat att Nelly har sko-vecka denna vecka? Jag har därför passat på att klicka hem några godingar. Ett par vita sneakers (HÄR) som är ett måste som passar till allt. En perfekt party-pump (HÄR) som är jättelätt att gå i, med tunna band. En hålig ”nät-sko” (HÄR) som går lite högre upp på benet, skitsnygga! Och dom sista.. Liknar dom något tycker ni? Lite för mycket kanske. Mina Giuseppe Zanottis för så mycket dyrare ser ju typ exakt likadana ut som dessa? (HÄR) Fick lite ont i magen faktiskt, tur jag inte köpte dom i svart. Men verkligen perfekt budget-alternativ för dom! Vilka är era favoriter?

62 reaktioner på “There's no such thing as too many shoes”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *