Verifierad på instagram!?

Jag tror dom högre makterna måste sett mina klagomål i förra inlägget då jag fick en sovmorgon till 13:10 på grund av inställda lektioner. Precis vad jag behövde. Så idag har jag sovit ut, ätit en god frukost och samtidigt fått en video filmad. Ah, mår så bra när jag får saker gjort. Så om ni vill se en liten flicka med blå tröja och flottigt hår äta en väldigt tråkig frukost och inte säga något vettigt alls, check the video out! Nerå, den blev mysig. Tycker jag. 

Och mitt i det hopplösa matteplugget inför omprovet imorgon så skickar en tjej till mig på twitter att jag blivit verifierad på instagram? WHAT!!! Det är väl ascoolt? Det måste man väl ändå få säga. Nu är jag sugen på en blå check på twitter också, hehehe. Nu fick jag dock hybris och la undan matteboken. Lol.

58 reaktioner på “Verifierad på instagram!?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *