Tiden räcker inte till

​Skjorta här (adlink)

Hej på er! Har eran måndag varit ok? Det har min varit men den har som vanligt varit väldigt lång. Att börja 8:30 och sluta 16:45 tar på krafterna. Speciellt på en måndag. Men nu är ännu en sådan avklarad! Jag hatar att kalla mig själv en upptagen människa men just nu är jag fan det. Kom hem runt fem, åt mellis, övningskörde (backade in i grannens häck hehe) och sen har jag suttit med matten tills nu. Har inte haft tid att andas knappt. Och imorgon har jag också en lång skoldag och efter det ett spinningpass sen måste jag plugga matte igen för omprovet är på onsdag, efter skolan när vi redan slutat och sen har jag franstid på det så är väl hemma runt åtta på min annars kortaste dag. Ja ni hör ju. Hur hinner folk med allt som ska göras? I don’t. Men vad gör det när jag och Conne åker (är sjuk)​ till Stockholm på fredag morgon för att spendera hela dagen där och sen se Justin på kvällen, iiih, så taggad. Ps: många har frågat vart vi sitter. Vi står, på B pit. 

26 reaktioner på “Tiden räcker inte till”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *