1 september

Lite blandade mobil-pics från mina senaste vardagar. Jag har inte så mycket att dela med mig av just i skolveckorna eftersom det nästan bara är skola och träning på schemat. Idag körde jag milen på crosstrainern och när jag kom hem satt jag mig i jacuzzin, så underbart 🙂 Nu har jag precis käkat och ska plugga på lite engelska glosor sen blir det mys i soffan bara. Idag är det 1 september också vilket innebär 3 dagar kvar till min födelsedag, hihihi. Helgens planer är späckade. Imorgon ska jag fira en klasskompis, på lördag ska jag till Falun och se Hov1 och på söndag fyller jag år och ska då bli firad själv av släkten sen helgen efter blir det birthdaypartyyy. Tagga!!! Skolveckorna blir lättare att ta sig igenom när man har så mycket roligt planerat på helgerna 🙂

83 reaktioner på “1 september”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *