Mina nelly-favoriter

Easy Bomber Jacket, NLY Trend (299 SEK) / Desert Shimmer Top, NLY Trend (249 SEK) / Velvet Strap Top, NLY Trend (249 SEK) / A Lined Suede Like Skirt, NLY Trend (199 SEK) / Satin Cap, Trés Nimnt (299 SEK) / Suede Dress, NLY Trend (399 SEK) / High Waist Joggers, NLY Trend (299 SEK) / Simple V Drop Top, NLY Trend (179 SEK) / Cut And Cropped Sweat, NLY Trend t(249 SEK)

…för tillfället, ser ni ovan. Nelly får ju in nya grejer exakt hela tiden så mina favoriter ändras regelbundet men just nu diggar bland annat suede, nude och rosa. Gröna bomber jackor har jag också dille på, så jäkla snyggt! Det vita setet med satin-kepsen skulle vara så jäkla ballt, vet inte riktigt om jag är tillräckligt cool för att bära upp det dock… Vilken produkt här ovan lockar er mest?

60 reaktioner på “Mina nelly-favoriter”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *