Svar #1

Ska du inte till USA i sommar? Nej, det ska vi inte. Anledningen är för att min farmor är väldigt sjuk.

Märker du stor skillnad när du började med p-piller? (Humörsvängningar, mensvärk mm.) Jag har berättat detta förut tror jag, att min mensvärk blivit värre när jag började med piller. Sen tror jag inte humöret har påverkats, har alltid haft humörsvängningar hehe. Kanske att jag blivit något känsligare.

Har du och Filip sett varandra gråta? Oh ja, väldigt många gånger.

Bryr du dig mycket om din vikt? Nej, jag väger mig inte ens.

Funderar du på att läsa vidare efter gymnasiet? Nej.

Bästa sommarlåtarna? Kika in mig Sommar16 lista vetja! Här.

Tycker du det är viktigt hur din kropp ser ut? Ja, såklart. Inte för någon annan dock, endast för min skull. Jag vill känna mig trygg i min kropp och vara nöjd med det jag ser. Det är svårt för man är ju sin egna största kritiker. Men det är därför jag lever så hälsosamt som möjligt för att må bra, få en sundare kropp och förhoppningsvis kunna nå målet att vara nöjd med kroppen jag ser i spegeln en dag.

Favoritfilm? Room. En väldigt gripande film som handlar om en mamma och hennes son som är inlåsta.

Ser du dig själv som bortskämd eller köper du saker för dina egna intjänade pengar? Oh yes, detta behöver vi klara upp. Jag köper allting för mina egna pengar som jag jobbat och tjänat ihop precis som alla andra. Jag är bortskämd på sättet att jag alltid får mat lagad och serverad, kläder tvättade, huset städat, skjuts överallt och så vidare. Men mina föräldrar slänger inte sina pengar över mig för att jag ska kunna köpa smink och kläder till exempel, som vissa av er verkar tro. Inte till dom dyrare sakerna längre heller för den delen. Min dator för 20.000 som jag köpte i veckan, MINA pengar. Jag är bortskämd för jag har det så otroligt bra och inte för att ”pappa betalar”.

Tror du att du kommer blogga i framtiden som ett yrke? Ja. Jag hoppas det. Beror väl på om ni tröttnar 😉 Min dröm är väl att jobba som till exempel Kenza. Driva världens bästa blogg och en webbshop med drömmiga kläder.

Plattar du ditt hår eller är det rakt naturligt? Det är rakt naturligt, vilket jag tycker är skittråkigt. Vill ha naturliga lockar 🙁

Vad fick du för betyg första året på gymnasiet? Ett B, två C, två D och två E.

Ett resmål du rekommenderar? USA och Dubai.

Har du haft några komplex? Gud ja. Har skämts över min längd otroligt längre och mina tuttar. Har växt/mognat ifrån det dock. Vi alla är fina som vi är.

Har du helt slutat använda märkeskläder? Nej, absolut inte. Men jag använder inte alls märkeskläderna jag köpte för något år sedan. Förr köpte jag bara märkeskläderna för märkets skull. Köpte Gant och Ralph Lauren tröjor där loggan täckte halva tröjan. Så skulle väl säga att jag inte använder märkeskläder som skyltar med loggan längre men köper absolut fortfarande dyra kläder. Men fina dyra kläder. 

Vill du ha barn i framtiden? Ja absolut, älskar barn.

Kör du automat eller med växel när du övningskör? Bara automat än så länge. Lär lära mig grunderna först. 

Har du ask.fm? Nej, nej, nej. Alla konton där under mitt namn är fejk.

53 reaktioner på “Svar #1”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *