Happy Plugs

Tusen tack till Happy Plugs som verkligen räddar mig och min brist på hörlurar. Nu har jag hela fyra nya par som inte bara levererar musik i öronen utan också är väldigt fina och stilrena. Jag har inte hunnit prova ljudet i dem men förväntar såklart ett bra sådant. Har ni några hörlurar från Happy Plugs? Funkar de bra? Min favoriter är såklart de med marmor 🙂 Köp eller kolla bara in sortimentet på deras hemsida här: https://happyplugs.com

53 reaktioner på “Happy Plugs”

 • Karin skriver:

  Har själv ett par Happy Plug i annan modell. Skut snygga o sköna o har bra ljud. Dock gick mina sönder efter bara några månader, fastän jag verkliegn var försiktig med dem…

 • Karin skriver:

  Har själv ett par Happy Plug i annan modell. Skut snygga o sköna o har bra ljud. Dock gick mina sönder efter bara några månader, fastän jag verkliegn var försiktig med dem…

 • agnesvera skriver:

  Fick du dem gratis? Superfina verkligen <3

 • agnesvera skriver:

  Fick du dem gratis? Superfina verkligen <3

 • linnahlborg skriver:

  Ja, i ett pressutskick! Tack <3

 • linnahlborg skriver:

  Ja, i ett pressutskick! Tack <3

 • linnahlborg skriver:

  Nice! Men vad tråkigt att dem gick sönder så fort. Hur gick dem sönder? Skrev du till Happy Plugs?

 • linnahlborg skriver:

  Nice! Men vad tråkigt att dem gick sönder så fort. Hur gick dem sönder? Skrev du till Happy Plugs?

 • Nathalie skriver:

  Om det är pressutskick behöver man vill inte skriva ”i samarbete med….”? Alltid undrat haha ?

 • Nathalie skriver:

  Om det är pressutskick behöver man vill inte skriva ”i samarbete med….”? Alltid undrat haha ?

 • linnahlborg skriver:

  Så har jag också fattat det! För det är ju inte Happy Plugs som skickar dessa till mig och jag har inte bestämt något samarbete med dem. Det är bara ett företag som jobbar med pressutskick som skickat ut dem till mig. Inga villkor alls. Då får man bara saker. Jag hade inte alls behövt göra det här inlägget men valde att göra det för att visa upp nya snygga hörlurar ?

 • linnahlborg skriver:

  Så har jag också fattat det! För det är ju inte Happy Plugs som skickar dessa till mig och jag har inte bestämt något samarbete med dem. Det är bara ett företag som jobbar med pressutskick som skickat ut dem till mig. Inga villkor alls. Då får man bara saker. Jag hade inte alls behövt göra det här inlägget men valde att göra det för att visa upp nya snygga hörlurar ?

 • Gabriellaagaude skriver:

  Vad kostar ett par sådana? Och hur lång tid tar det att få dom? ?

 • Gabriellaagaude skriver:

  Vad kostar ett par sådana? Och hur lång tid tar det att få dom? ?

 • Anna skriver:

  Åh så snygga!! haha kolla sista bilden på din nagel, ser ut som den går av? ?

 • Anna skriver:

  Åh så snygga!! haha kolla sista bilden på din nagel, ser ut som den går av? ?

 • Emma skriver:

  Vad är din snappoäng atm? Har du många oöppnade snaps? ?)))

 • Emma skriver:

  Vad är din snappoäng atm? Har du många oöppnade snaps? ?)))

 • CAMILLAESI skriver:

  så fina färger de har ?

 • CAMILLAESI skriver:

  så fina färger de har ?

 • linnahlborg skriver:

  Hahahah shiiiit, mindfuck!! Men det är två naglar, alltså två fingrar.

 • linnahlborg skriver:

  Hahahah shiiiit, mindfuck!! Men det är två naglar, alltså två fingrar.

 • Gabriellaagaude skriver:

  Ja jag kollade haha, jag tycker att du får göra ett inlägg så snart du testat dom. Är lite sugen på att köpa ett par men vill gärna höra om dom är bra först och sköna framför allt. ?

 • Selmaas skriver:

  Så fina färger/mönster!
  Jag har ett par sådana hörlurar som är turkosa och ljudet är superbra!?

 • Selmaas skriver:

  Så fina färger/mönster!
  Jag har ett par sådana hörlurar som är turkosa och ljudet är superbra!?

 • Sofie skriver:

  Rosélurarna är ju sjukt snygga!!!

 • Sofie skriver:

  Rosélurarna är ju sjukt snygga!!!

 • Anna skriver:

  Jag hade ett par happy plugs, men de gick sönder efter ett par månader.. Riktigt besviken och rekommenderar verkligen inte deras hörlurar tyvärr! Tråkigt då färgerna är så snygga.

 • Anna skriver:

  Jag hade ett par happy plugs, men de gick sönder efter ett par månader.. Riktigt besviken och rekommenderar verkligen inte deras hörlurar tyvärr! Tråkigt då färgerna är så snygga.

 • Anna Fredriksson skriver:

  Jag har ett par i rosé guld, de är såå fina, dock tycker jag att de tyvärr är lite osköna att använda (men ibland struntar jag i det bara för att de är snygga!?) Och jag kan störa mig på att man inte kan justera ljudet på hörlurarna, utan bara ändra låt och pausa…?

 • Anna Fredriksson skriver:

  Jag har ett par i rosé guld, de är såå fina, dock tycker jag att de tyvärr är lite osköna att använda (men ibland struntar jag i det bara för att de är snygga!?) Och jag kan störa mig på att man inte kan justera ljudet på hörlurarna, utan bara ändra låt och pausa…?

 • jag är inte dum i huvudet! Jag har Asperger skriver:

  snygga

 • jag är inte dum i huvudet! Jag har Asperger skriver:

  snygga

 • Tuwis skriver:

  Ska du åka utomlands i sommar??? . PS Jag tycker att du har den bästa bloggen på nouw kan du göra en veckans tävling som många gör??

 • Tuwis skriver:

  Ska du åka utomlands i sommar??? . PS Jag tycker att du har den bästa bloggen på nouw kan du göra en veckans tävling som många gör??

 • TessBerg skriver:

  Omfg såååå snygga bubben jag vill haa hahahahahahaha

 • TessBerg skriver:

  Omfg såååå snygga bubben jag vill haa hahahahahahaha

 • christelleoja skriver:

  De med marmor var ju så snygga!!

 • christelleoja skriver:

  De med marmor var ju så snygga!!

 • hannasundbom skriver:

  Jag har ett par blåa som funkar bra! ☺

 • hannasundbom skriver:

  Jag har ett par blåa som funkar bra! ☺

 • AnnikaViktoria skriver:

  Ja samma sak hände för mig också, eller ljudet försvinner på ena sidan. Och jag har bara haft dom i några månader!?

 • AnnikaViktoria skriver:

  Ja samma sak hände för mig också, eller ljudet försvinner på ena sidan. Och jag har bara haft dom i några månader!?

 • Hanna skriver:

  Helt ärligt tycker jag inte kvalitén är något vidare, vilket är synd då dom har väldigt unika färger och mönster som jag verkligen gillar. Men jag har haft 3 olika, och ljudet är bra i början men sen går det utför ganska snabbt. Man märker hur ljudet försämras eftersom man måste höja volymen mer och mer. Ett av mina par så gick den ena sönder ganska fort ändå, så kom bara ljud från en av sladdarna, yay. Och sen samlas smuts och skit jättelätt på dom, som inte går att få bort vilket bidrar till det försämrade ljudet. Åh, justdet, silikonet på lurarna går sönder i bitar lätt med. Antingen andvänder jag dom för mycket, eller så är dom helt enkelt inte hållbara. Either way, så finns det mycket bättre hörlurar därute.

 • Hanna skriver:

  Helt ärligt tycker jag inte kvalitén är något vidare, vilket är synd då dom har väldigt unika färger och mönster som jag verkligen gillar. Men jag har haft 3 olika, och ljudet är bra i början men sen går det utför ganska snabbt. Man märker hur ljudet försämras eftersom man måste höja volymen mer och mer. Ett av mina par så gick den ena sönder ganska fort ändå, så kom bara ljud från en av sladdarna, yay. Och sen samlas smuts och skit jättelätt på dom, som inte går att få bort vilket bidrar till det försämrade ljudet. Åh, justdet, silikonet på lurarna går sönder i bitar lätt med. Antingen andvänder jag dom för mycket, eller så är dom helt enkelt inte hållbara. Either way, så finns det mycket bättre hörlurar därute.

 • elin_renee skriver:

  jag hade två par lurar för nåt år sedan, de gjorde någon special edition i samband med Pride och legaliseringen av homosexuellt giftermål i USA så det var ju väldigt gulliga regnbågsfärgade lurar som jag tyckte om väldigt mycket! dock var de tyvärr inte så bra i praktiken… det första paret gick sönder efter några knappa månaders användning och likaså det andra paret. det kanske bara var jag som var klumpig med dem, för jag kan fan aldrig hantera saker på rätt sätt, men man tycker ju att de borde vara lite mer hållbara åtminstone… skulle förmodligen inte rekommendera dem om en kompis frågade mig om bra lurar.

 • elin_renee skriver:

  jag hade två par lurar för nåt år sedan, de gjorde någon special edition i samband med Pride och legaliseringen av homosexuellt giftermål i USA så det var ju väldigt gulliga regnbågsfärgade lurar som jag tyckte om väldigt mycket! dock var de tyvärr inte så bra i praktiken… det första paret gick sönder efter några knappa månaders användning och likaså det andra paret. det kanske bara var jag som var klumpig med dem, för jag kan fan aldrig hantera saker på rätt sätt, men man tycker ju att de borde vara lite mer hållbara åtminstone… skulle förmodligen inte rekommendera dem om en kompis frågade mig om bra lurar.

 • Johanna skriver:

  Vilken modell föredrar du/ni att jag ska köpa är ett par ”EARBUD” eller dom andra som är ”rundare”. Är det någon skillnad på ljuden? Undrar också om det bara går att köpa hörlurarna på nätet eller kan man köpa i affär? Kram<3

 • Johanna skriver:

  Vilken modell föredrar du/ni att jag ska köpa är ett par ”EARBUD” eller dom andra som är ”rundare”. Är det någon skillnad på ljuden? Undrar också om det bara går att köpa hörlurarna på nätet eller kan man köpa i affär? Kram<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *