Gävle 1 Stockholm 2

Hej loves! Jag har faktiskt varit hemma i Gävle en sväng och hälsat på mamma och pappa. Så mysigt att komma hem. Men lika mysigt att komma tillbaka till Stockholm också, detta börjar redan kännas som ett jävligt nice andra hem. Gävle kommer alltid vara 1a men Stockholm och denna lägga är en väldigt fin 2a.

Med mig till lägenheten fick jag denna skönhet! Visst rockar den? Aaaah tycker den är så ball alltså. Ni kan ju föreställa er mig bära denna från garaget genom typ tre tunga dörrar, korridoren och till sist hissen SJÄLV hahahaha. Skrattade åt mig själv vid ett tillfälle faktiskt.

Jag har lite små grejer planerat denna vecka. Imorgon ska jag först iväg och fixa naglarna och sen iväg på ett möte. Ett möte som förhoppningsvis tar bloggen ett steg framåt, vilket jag ser fram emot! Jag har ju prioriterat youtube över bloggen länge nu, så tycker det är dags att bloggen får skina lite snart. Ändå här jag började.

Men det fetaste som händer denna vecka är ju ändå lanseringen. På söndag 9:00 smäller det. Och på lördag ska jag iväg på en hejdundrande kräftskiva. Så tro mig, det kommer bokstavligen smälla för mig när klockan ringer 8:59 hahaha. Men det ser ut att bli en bra helg 🙂

32 reaktioner på “Gävle 1 Stockholm 2”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *