Rockbjörnen och hannalicious

Shit vilken rolig start jag har fått här i Stockholm alltså! Denna bild är från Rockbjörnen som jag var på med Agnes i onsdags. Det var riktigt jävla kul och jag träffade massa nya härliga människor. Hängde där ganska länge och slutade på F12.

Och så här såg jag ut! Dålig bild, hade inte ens fixat mig här utan provade bara kläder och skickade till mamma när jag hade bestämt mig haha. Sen den andra bilden tycker jag är så jävla kul hahah. Har fått den skickad till mig av så många. Från Johans story när alla är fett snygga och minglar och sen kommer jag och typ spyr? garvar? Ingen vet.

Har även ätit min första burgare som stockholmsbo! Hahaha ska börja skriva så om allt. Blev faktiskt inbjuden av ”Levinskys Burger” som ligger nära där jag bor och det var sååå gott! Ni ser ju hur mycket dom skämde bort oss, vi var liksom två personer med denna mängd mat.

Och till sist så var jag igår på Hannalicious lanseringsevent. Riktigt schysst av Hanna att bjuda in mig (det var liksom ganska intimt och så kom jag där och ba ehheehehehehehe aldrig träffat någon här och alla ni är tajtare än mina ormstövlar). Vi fick lära oss att göra sushi och sen äta massa god mat från Kasai. Ni ser ju hur maten serverades också, tror ingen klagade! Samma kille tog man shots ur naveln på lite senare under kvällen. Vad bra 🙂 Vi var alltså först i någon mysig lägenhet, sen på Kasai och sen drog jag och min +1 på Wall.

Och här har ni dom. Mina tajta ormstövlar hahah. Nej men fått så mycket frågor om dessa och märket är Alias Mae.

Har verkligen inte lärt mig den här event grejen än alltså. Bara denna vecka har jag varit på två ”tillställningar” vilket är mer än jag varit på totalt i mitt liv typ. Men jag ser fram emot att lära mig hur fan man beter sig på sånt här haha. Tycker ändå det finns något charmigt i att jag kommer där helt vilsen på cirka allt. Men jag känner ju mig verkligen inte som en ”influencer” själv. Jag känner ju mig typ som en bloggläsare till alla dessa coola tjejer. Jag är ju ett fan? Alltså skojar inte ens jag var den som gick och tog fanbilder med folk på Rockbjörnen. Och det ser man ju snabbt på folks blickar att det inte ä
r socialt accepterat men ÄSCH. Jag tänker fortsätta vara mig själv även fast jag kanske inte passar in i influencer-ramen om det nu finns en sådan.

70 reaktioner på “Rockbjörnen och hannalicious”

 • Haha, äsch! Huvudsaken du har roligt under kvällen, vem säger att man måste vara som normen?

 • Haha, äsch! Huvudsaken du har roligt under kvällen, vem säger att man måste vara som normen?

 • linnahlborg skriver:

  Men viiiiissst <3

 • linnahlborg skriver:

  Men viiiiissst <3

 • lindholm skriver:

  Äsch, kör på med din stil! ?

 • lindholm skriver:

  Äsch, kör på med din stil! ?

 • wilsoon skriver:

  JAAA, helt rätt inställning!! Så jävla rätt.

 • wilsoon skriver:

  JAAA, helt rätt inställning!! Så jävla rätt.

 • alicelarsdotter skriver:

  Fortsätt så, kör på din grej!

 • alicelarsdotter skriver:

  Fortsätt så, kör på din grej!

 • Viktoria skriver:

  Nån som vill köpa kläder från Linns första kollektion med na-kd? Har två Swiss Dot dresses, en röd och en vit. Har även ett rött set med topp och kjol. Allt i storlek S. Tagsen är till och med kvar, de är oanvända! Har även två pälsjackor från linns första släpp, tyvärr inte leojackan. Båda också i storlek S och helt oanvända. Maila gärna [email protected] för mer information och om ni är intresserade.

 • Viktoria skriver:

  Nån som vill köpa kläder från Linns första kollektion med na-kd? Har två Swiss Dot dresses, en röd och en vit. Har även ett rött set med topp och kjol. Allt i storlek S. Tagsen är till och med kvar, de är oanvända! Har även två pälsjackor från linns första släpp, tyvärr inte leojackan. Båda också i storlek S och helt oanvända. Maila gärna [email protected] för mer information och om ni är intresserade.

 • Lisaarnold skriver:

  Du verkar trivas bra i Stockholm! Så roligt att se!!

 • Lisaarnold skriver:

  Du verkar trivas bra i Stockholm! Så roligt att se!!

 • Agnes skriver:

  FORTSÄTT VARA DIG SJÄLV LINN!! Ditt innehåll på dina sociala medier är by faaaaar det bästa! Finns inget spännande med att läsa en blogg och endast få se samma gamla perfekta outfitbilder dag efter dag!

 • Agnes skriver:

  FORTSÄTT VARA DIG SJÄLV LINN!! Ditt innehåll på dina sociala medier är by faaaaar det bästa! Finns inget spännande med att läsa en blogg och endast få se samma gamla perfekta outfitbilder dag efter dag!

 • leekinlok skriver:

  Skönt att du är dig själv ;D

 • leekinlok skriver:

  Skönt att du är dig själv ;D

 • linnahlborg skriver:

  MEEEN vad glad jag blir <3

 • linnahlborg skriver:

  MEEEN vad glad jag blir <3

 • linneahjelm skriver:

  blev typ lycklig när ja såg du var med på eventet igår ja ba yasssss girl

 • linneahjelm skriver:

  blev typ lycklig när ja såg du var med på eventet igår ja ba yasssss girl

 • juliaembretsen skriver:

  Ja fortsätt vara dig själv för guds skull!

 • juliaembretsen skriver:

  Ja fortsätt vara dig själv för guds skull!

 • liinneajlyttinen skriver:

  Fortsätt köra ditt race Linn, för finns fasen ingen annan som är lika bra på att vara sig själv inom sociala medier som du. Att du är ovan och inte vet hur man ”beter” sig på event ser jag som något positivt för du är så jäkla grym på det du gör. Fortsätt så!!! <3

 • liinneajlyttinen skriver:

  Fortsätt köra ditt race Linn, för finns fasen ingen annan som är lika bra på att vara sig själv inom sociala medier som du. Att du är ovan och inte vet hur man ”beter” sig på event ser jag som något positivt för du är så jäkla grym på det du gör. Fortsätt så!!! <3

 • Frida skriver:

  Brukar helt ärligt inte kommentera men nu jäklar. Ä L S K A R din inställningen. Läser nästa alla dessa tjejernas bloggar och dom är liksom som på en annan planet (bra ibland men oftast lite synd, blir orealistiskt) men du är alltid så jäkla ärlig, öppen och totalt älskar din sarkastiska ton. snälla snälla snälla förändras inte. För dina sociala medier (blogg, insta, youtube) är fan en frisk fläkt min bland alla influencers. PLUS att du är förbannat mkt snyggare än de flesta av dom ihop och får alltid massa inspiration av dig!! sån flummig kommentar men ja… summan av kardemumman – va exakt som du är för du är fan bäst.
  TACK och hej förlåt för en mini bibel ?))

 • Frida skriver:

  Brukar helt ärligt inte kommentera men nu jäklar. Ä L S K A R din inställningen. Läser nästa alla dessa tjejernas bloggar och dom är liksom som på en annan planet (bra ibland men oftast lite synd, blir orealistiskt) men du är alltid så jäkla ärlig, öppen och totalt älskar din sarkastiska ton. snälla snälla snälla förändras inte. För dina sociala medier (blogg, insta, youtube) är fan en frisk fläkt min bland alla influencers. PLUS att du är förbannat mkt snyggare än de flesta av dom ihop och får alltid massa inspiration av dig!! sån flummig kommentar men ja… summan av kardemumman – va exakt som du är för du är fan bäst.
  TACK och hej förlåt för en mini bibel ?))

 • Ida skriver:

  haha asså du är bara bäst. men jag börjar skolan nästa vecka och undrar om du skulle kunna göra någon slags back to school, typ med olika outfits man kan ha? skulle uppskattas ?

 • Ida skriver:

  haha asså du är bara bäst. men jag börjar skolan nästa vecka och undrar om du skulle kunna göra någon slags back to school, typ med olika outfits man kan ha? skulle uppskattas ?

 • linnahlborg skriver:

  WOOOW månadens kommentar gåååår till dig <3 blev så glad av denna. jag kommer absolut fortsätta vara mig sj har sagt till alla jag känner att dagen jag börjar snacka stockholmska är det dags att flytta hem hhahaah ?

 • linnahlborg skriver:

  WOOOW månadens kommentar gåååår till dig <3 blev så glad av denna. jag kommer absolut fortsätta vara mig sj har sagt till alla jag känner att dagen jag börjar snacka stockholmska är det dags att flytta hem hhahaah ?

 • linnahlborg skriver:

  hahahahaa omg ily

 • linnahlborg skriver:

  hahahahaa omg ily

 • linnahlborg skriver:

  Tack snälla, vad fin du är <3

 • linnahlborg skriver:

  Tack snälla, vad fin du är <3

 • C skriver:

  Du är bara fööör skön! Fortsätt att ”inte passa in”, cause we love you!! Så jäkla härligt att du bara kunna va sig själv och inte nån som bara är som alla andra. <3

 • C skriver:

  Du är bara fööör skön! Fortsätt att ”inte passa in”, cause we love you!! Så jäkla härligt att du bara kunna va sig själv och inte nån som bara är som alla andra. <3

 • siri p skriver:

  du är tidernas absolut BÄSTA influencer om du frågar mig. jag bara älskar att du är så himla avslappnad och att du är dig själv. tycker det ger en så himla hälsosam bild till dina följare. du är så öppen och bra och för mig som också är så jäka introvert och har ”svårt att bete mig” i sociala sammanhang är det så underbart att du är så öppen med att du också är det ibland och att det som föe väldigt många influencers inte är så himla självklart med stora tillställningar och sociala event. och du bidrar liksom inte till kroppshets och perfektion som många andra gör, du pratar liksom aldrig om mat på det sättet och äter vad du känner för samtidigt som du ändå inte förespråkar nån ohälsosam livsstil, utan att man liksom ska få äta det man känner för och vill. och sen är du så himla rolig med, så jag tycker faktiskt du är helt fantastiskt som influencer och jag ser sååå fram emot att få ser mer av dig i den influencer-världen.

 • siri p skriver:

  du är tidernas absolut BÄSTA influencer om du frågar mig. jag bara älskar att du är så himla avslappnad och att du är dig själv. tycker det ger en så himla hälsosam bild till dina följare. du är så öppen och bra och för mig som också är så jäka introvert och har ”svårt att bete mig” i sociala sammanhang är det så underbart att du är så öppen med att du också är det ibland och att det som föe väldigt många influencers inte är så himla självklart med stora tillställningar och sociala event. och du bidrar liksom inte till kroppshets och perfektion som många andra gör, du pratar liksom aldrig om mat på det sättet och äter vad du känner för samtidigt som du ändå inte förespråkar nån ohälsosam livsstil, utan att man liksom ska få äta det man känner för och vill. och sen är du så himla rolig med, så jag tycker faktiskt du är helt fantastiskt som influencer och jag ser sååå fram emot att få ser mer av dig i den influencer-världen.

 • EmblaAhlen skriver:

  Fortsätt att vara dig själv och gå din egen väg. Vi som följer dig på olika sociala medier gillar hur du är, din personlighet. Därför följer jag dig för du visar inte bara upp perfekta bilder, yta eller bara skriver om nyaste inköpen. Utan du blandar och är ärligt vilket gör det mer intressant. Ormstövlarna var också sjukt snygga!?

 • EmblaAhlen skriver:

  Fortsätt att vara dig själv och gå din egen väg. Vi som följer dig på olika sociala medier gillar hur du är, din personlighet. Därför följer jag dig för du visar inte bara upp perfekta bilder, yta eller bara skriver om nyaste inköpen. Utan du blandar och är ärligt vilket gör det mer intressant. Ormstövlarna var också sjukt snygga!?

 • Julia skriver:

  Alltså, du är grym Linn! Sjukt kul att det går bra för dig men att du ändå stannar till och är jordnära och kommer ihåg ”vart du börja” och inte målar upp en dröm/låtsas värld för dina läsare som många andra faktiskt kan göra. Tycker det är superkul att följa dig, speciellt när du är dig själv, så rolig haha!! Ha de bra och hoppas allt fortsätter rulla som det ska! ? Kram, Julia

 • Julia skriver:

  Alltså, du är grym Linn! Sjukt kul att det går bra för dig men att du ändå stannar till och är jordnära och kommer ihåg ”vart du börja” och inte målar upp en dröm/låtsas värld för dina läsare som många andra faktiskt kan göra. Tycker det är superkul att följa dig, speciellt när du är dig själv, så rolig haha!! Ha de bra och hoppas allt fortsätter rulla som det ska! ? Kram, Julia

 • linnahlborg skriver:

  Älskade Siri! Jag blir så glad. Jag hoppas du förstår att jag verkligen tar åt mig av dina fina ord!!! Bästa starten på min dag fick jag nu <3

 • linnahlborg skriver:

  Älskade Siri! Jag blir så glad. Jag hoppas du förstår att jag verkligen tar åt mig av dina fina ord!!! Bästa starten på min dag fick jag nu <3

 • asta skriver:

  Bara köööörr! fina duu

 • asta skriver:

  Bara köööörr! fina duu

 • sarahlinnsliv skriver:

  Det var alltså dig jag såg i fredags,riktigt kul. Du var så fin och är så grym! kram <3

 • sarahlinnsliv skriver:

  Det var alltså dig jag såg i fredags,riktigt kul. Du var så fin och är så grym! kram <3

 • Erik skriver:

  Stockholm kommer gå jättebra..ang alla som frågar om du röker: ingen vill sätta dit dig. Det vore bara så snyggt att se dig med cigg då och då. Visst, en massa troll kommer skälla på dig, men strunta! Snygga Stureplans chicks feströker, helt enkelt. ?

 • Erik skriver:

  Stockholm kommer gå jättebra..ang alla som frågar om du röker: ingen vill sätta dit dig. Det vore bara så snyggt att se dig med cigg då och då. Visst, en massa troll kommer skälla på dig, men strunta! Snygga Stureplans chicks feströker, helt enkelt. ?

 • Hej skriver:

  Vad är din militärjacka ifrån som du hade på rockbjörnen? Så jäkla snygg!!

 • Hej skriver:

  Vad är din militärjacka ifrån som du hade på rockbjörnen? Så jäkla snygg!!

 • Lovisa skriver:

  Haha hon har ju sagt i flera videor att hon HATAR rökning och tycker att det är äckligt. Varför försöka få henne att röka då?

 • Lovisa skriver:

  Haha hon har ju sagt i flera videor att hon HATAR rökning och tycker att det är äckligt. Varför försöka få henne att röka då?

 • Matilda skriver:

  Hahhaha! SJukt snygg outfit i alla fall.

 • Matilda skriver:

  Hahhaha! SJukt snygg outfit i alla fall.

 • Anna Leoni skriver:

  Gillar! har bott o jobbat i Gävle men uppvuxen i Stockholm. Önskar dig all lycka i staden vi älskar! Gillar din transparenta attityd till livet hoppas du orkar hålla det framöver.
  Nu kör vi mot hösten

 • Anna Leoni skriver:

  Gillar! har bott o jobbat i Gävle men uppvuxen i Stockholm. Önskar dig all lycka i staden vi älskar! Gillar din transparenta attityd till livet hoppas du orkar hålla det framöver.
  Nu kör vi mot hösten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *